RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
OBILJEŽIT ĆE JUBILEJ

Bad Blue Boysi slave 35. rođendan: Prošli su olimpe i ponore, huliganske izgrede i humanitarne akcije...

Dinamova najvatrenija navijačka skupina Bad Blue Boys u srijedu slavi 35. rođendan.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. ožujak 2021. 11:20

Jubilarka, svojevrsna, osnovani su 17. ožujka 1986. godine, prošli su svašta, olimpe i ponore, huliganske izgrede i humanitarne akcije, “maženje” i svađanje s klupskim strukturama, nekad su na rukama nosili inkubatore nekad u rukama boksere.

Jednom više, drugi put manje utjecajni, jedinstveni ili debelo podijeljeni, brojni ili manje brojni, BBB-i su dio ovog grada. U zadnje vrijeme vrlo aktivni na zagrebačkim fasadama i zidovima na kojima ispisuju kreativne poruke ljubavi Dinamu, kudimo ih i hvalimo, često se s njima nećemo složiti, ali 35 svjećica je ipak - 35 svjećica!

Da mogu na stadion u četvrtak sigurno bi to bila posebna fešta, ali priča se da će danas svejedno obilježiti jubilej, na svoj način.

Inače, planiraju Boysi za ovu godinu više 'evenata' i događanja počevši od danas, a ovisno o pandemijskim kretanjima glavna proslava bi trebala biti 17. kolovoza, na dan kad je grupa, zapravo, dobila ime i ideja je da su ubuduće taj dan obilježava rođendan. Ali, ipak sve počinje danas 17. ožujka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 05:53