emocije na vrhuncu

Maja Bajamić nije mogla suspregnuti suze: ‘Nedostaje mi jer živimo odvojeno već dugo‘

Glazbenica Maja Bajamić kao natjecateljica u showu "Farma More i masline" dokazuje se kao neustrašiva natjecateljica svaki dan, ali je i pokazala je da je ovih dana posebno ranjiva.

"Emocionalno sam biće, ekstremno sam hipersenzibilna i o svemu razmišljam. Inače sam vrlo emotivna kad su dani oko mog rođendana. Jučer mi je bio baš težak dan, a uz sve to i taj rođendan kao neko vraćanje u moj život i moju neku priču. Ne volim inače biti okružena ljudima oko tih dana, nekako radije volim biti sama“, priznala je Maja Bajamić u showu i odlučila se osloboditi emocija koje je tište.

image
Maja je posebno ranjiva ovih dana...‘Ne volim inače biti okružena ljudima oko tih dana, nekako radije volim biti sama‘, rekla je.
PROMO NOVA TV

Osim što je emotivna zbog vlastitog rođendana, Maji posebno teško pada činjenica da na isti dan rođendan slavi i njezin brat koji joj neopisivo nedostaje. "Oko rođendana sam emotivna, pogotovo zato što ima jedan dječak koji je rođen na isti dan kao ja i na moju veliku čast on je moj brat. Falit će mi on i fali mi svake godine jer živimo odvojeno već dugo“, otkrila je uplakana Maja koja je trenutak iskoristila da se prisjeti prošlosti, pa dodala: „Imam jednu kutiju u koju je on meni pisao poruke. Za vikend ili kad bi došla doma, kad bi digla jastuk u svojoj sobi, ispod njega bi bilo po deset papira gdje on meni piše koliko me voli i kako mu falim. Beskrajno sam mu zahvalna".

Emocije nije mogla zaustaviti pa se rasplakala... "On mi je baš ono najdraže biće na svijetu i nevjerojatno je koliko je utjecao na moj život i koliko je predivan i koliko je tu došao s razlogom. I nevjerojatno je koliko mi je ljubavi dao. Povezani smo nevjerojatno i osjetim ga. I sad nekako mogu osjetiti da on misli na taj naš rođendan i zbog toga sam emotivna. Ovaj rođendan mu možda neću moći ni čestitati onako kako bi htjela niti na telefon, ali on zna da ja njega puno volim i da mi beskrajno nedostaje, ne samo za rođendan“, rekla je Maja brišući suze s lica.

image
Suze na farmi...
PROMO NOVA TV

Pjevačica je odrasla u radničkoj obitelji iz splitske četvrti Varoš, s dva mlađa brata i sestrom. Boležljiva djevojčica, koja si je već sa šest godina sama dozirala i špricom ubrizgavala tekućinu u inhalator, okrenula se džudu i tada joj se astma povukla.

image
U slobodno vrijeme, naime, volontira u udruzi Jak kao Jakov, koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Uvjerena je da je razlog to što je zahvaljujući sportu i izlasku iz “zone komfora” ojačala pluća, cijeli organizam i psihu te se riješila strahova koje su joj drugi nametali i koji su je blokirali. Kako je živjela s bolesti razvila je poseban osjećaj ljubavi i zaštite prema bolesnim ljudima. Stoga je upisala Zdravstvenu školu u Splitu jer je željela postati medicinska sestra. S 18 godina je, međutim, shvatila da ne bi mogla cijeli život raditi u bolnici te je na Filozofskom fakultetu u Zadru upisala sociologiju i pedagogiju. Nakon prve godine je, pak, nastavila studij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

image
Fizička aktivnost pridonosi njezinoj vitkoj figuri. Osim što se bavi džudom, Maja vozi Đurđicu, kako je nazvala svoj mountain bicikl, na kojem dnevno prijeđe i 30 kilometara.
VOJKO BASIC/CROPIX


Čitajte i:

Maja Bajamić: ‘Sada itekako dobro razumijem ljude koji se bore s kilogramima‘

Linker
27. ožujak 2024 11:11