ANTE CIZMIC/CROPIX
SuperSportske HNL fantasy

Borba za naslov najboljeg ‘fantasysta‘ se zahuktava, nakon reprezentativne stanke vraća se HNL fantasy

Na tebi je da svoje adute posložiš u SuperSportske HNL fantasy momčad za predstojeće 12. kolo
Piše: PROMOObjavljeno: 14. listopad 2021. 16:35

Nakon sadržajne i za HNL klubove problematične reprezentativne stanke, tijekom koje su se ozlijedili Ivušić i Kleinheisler kod Osijeka te Oršić i Ademi kod Dinama, vraća nam se voljeni nogometni vrtuljak na domaćim hibridnim travnjacima, kao i naš SuperSportske HNL fantasy.

Naš “fantasysta” nije imao ovoliko odmora još od pandemijskih vremena pa se željan akcije i pobjeda raspitao tko od HNL-ovaca igra fantasy. Načuo je da je Marin Jakoliš veliki “fantasysta” ne samo na travnjaku, već i ozbiljna konkurencija izvan terena. Upravo zbog toga odlučio je baciti oko na naš prvi gostujući SuperSportske podcast s igračima HNK Šibenika i pričekati još malo sa sastavljanjem ekipe.

U 9. izdanju 2. sezone našeg podcasta svoje su ekipe sastavili Baćo (Stipe Bačelić Grgić), Mrki (Marin Jakoliš) i Jaki (Antonio Jakoliš). U momčadi su ubacili puno poznatih imena, “pogurali” su i pokojeg kolegu/prijatelja, a sva trojica se nadaju završiti visoko na našoj ‘Top listi fantasysta’ koju zasad predvodi Rale. Otegotna okolnost im je situacija s Ademijem za koju u vrijeme slaganja momčadi nitko nije znao jer se dogodila poslije snimanja podcasta. Bilo kako bilo, svi su formirali konkurentne momčadi, a u skladu s pravilima slaganja momčadi u podcastu nisu mogli koristiti igrače iz predstojećeg dalmatinskog derbija u kojem će sudjelovati. Evo kakve momčadi su oni složili:

image
SuperSportske HNL fantasy

Naš “fantasysta” je, nakon što je vidio ekipe koje su složila “šibenska dica”, odlučio stati na loptu i pogledati koji ga sve susreti očekuju u ovom HNL kolu. Brzim pregledom vidio je svoje favorite, ali ih još ne želi otkriti, a na tebi je da svoje adute posložiš u SuperSportske HNL fantasy momčad za predstojeće 12. kolo jer ikonski je pratiti i voljeti HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 20:29