RONALD GORSIC/CROPIX
RIJEČ TRENERA

Boro Primorac nakon teško izborene pobjede u Kranjčevićevoj: ‘Ova momčad ima karakter i može bolje‘

‘Nije lako u Hrvatskoj. Ima dobrih trenera, dobrih igrača. Sve su ekipe taktički dobre‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2020. 19:39

U zaostalom susretu 9. kola Prve HNL Hajduk je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici pobijedio Lokomotivu sa 2-1 postigavši pobjednički pogodak u 90. minuti. Utakmica je trebala biti odigrana u subotu, 24. listopada, no odgođena je zbog zaraze koronavirusom igrača Lokomotive. Junak susreta bio je dvostruki strijelac Mijo Caktaš (12, 90), dok je pogodak za domaćina postigao Indrit Tuci (56).

Bio je to treći susret Hajduka otkako je momčad preuzeo Boro Primorac, te druga pobjeda uz jedan remi. Primorac je debitirao neodlučenim susretom protiv Osijeka, a potom je u slavio u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

- Vrlo smo zadovoljni. Sretan sam jer sam vjerovao u ovu ekipu. Mogu samo čestitati momcima, dali su sve od sebe u ove tri utakmice. Uvjerio sam se da dobro znaju igrati. Ima tu prostora za napredak, ali imamo grupu igrača koja je jako dobra. Mislim da možemo napredovati. Malo smo danas slabije krenuli drugo poluvrijeme. Na 1:1 smo se vratili, imali stativu i neke šanse. Ova ekipa ima mladost, svježine i karakter, i može bolje - rekao je Primorac.

- Lokomotiva se bori za život. Imaju par dobrih igrača. Ima jedan naš igrač po desnoj strani koji je iz naše škole. Nije lako u Hrvatskoj. Ima dobrih trenera, dobrih igrača. Sve su ekipe taktički dobre. Vrlo sam sretan da su dečki odigrali dobro - kazao je Boro Primorac za progovorio i o kapetanu koji je postigao dva pogotka:

- Šteta što ga nije bilo protiv Osijeka. Zadovoljan sam i s obranom. Dva centarhalfa su igrala dobro, golman je isto bio dobar. Vezni red je dao sve od sebe, bili smo svježi prema naprijed. Imali smo par kombinacija. Uživamo večeras. Momci pjevaju, to mi je drago.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. travanj 2024 02:57