Zagreb, 271108.Stadion Maksimir.Nogometna utakmica 3. kola skupine D Kupa UEFA izmedju zagrebackog Dinama i Spartaka iz Moskve. Na slici: Stipe Pletikosa.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
PRONAŠAO POSAO

Briga manje za Bilića. Stipe Pletikosa potpisao ugovor s Rostovom na dvije godine!

Piše: ArhivaObjavljeno: 04. kolovoz 2011. 20:34

ZAGREB - Stipe Pletikosa (32) više nije nezaposlen, čuvar hrvatske nogomete reprezentacije pristao je na ponudu ruskog prvoligaša Rostova koji mu je ponudio dvogodišnji ugovor i status prvog vratara.

Posao je sredio menedžer Marko Naletilić, stasiti Splićanin zarađivat će 600.000 dolara neto, više nego bi da je prihvatio Celtic, a imat će i dobar bonus za svaku pobjedu koju ostvari klub iz Rostova na Donu.

Rostov, za koji već igra jedan bivši 'hajdukovac', Bosanac Dragan Blatnjak, nakon 18 kola ruske Premijer lige je predzadnji (15.), s učinkom 3-4-11 i najviše, čak 33 primljena gola, dakle iskusni vratar mu je bio nasušno potreban, vjeruju da su ga našli u Pletikosi , koji će tako nedvojbeno i u Dublinu čuvati mrežu naše nacionalne vrste, s obzirom da je za razliku od Runje ovog ljeta branio u dvama prijateljskim utakmicama, a branit će i u subotu na gostovanju Rostova kod Volge.

Briga manje za Slavena Bilića uoči vatrenog rujna, nadamo se i Eura...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 07:32