StoryEditor
 ANTE CIZMIC/CROPIX
Razlaz nakon nesuglasica

Burno na Poljudu! Nakon uvredljivog transparenta Torcide, otišao bliski Brbićev suradnik

Predsjednik Hajduka u službenom je priopćenju objavio kako je prihvatio sporazumni raskid ugovora
Autor: Patrik MršnikObjavljeno: 29. lipanj 2020. 13:28

Samo nekoliko dana nakon što mu je Torcida transparentom na utakmici protiv Slaven Belupa poručila da je nepoželjan, Renato Pandža odlučio je podnijeti ostavku. Savjetnik predsjednika Hajduka Marina Brbića odlučio je otići iz kluba. Stigao je početkom godine, a sada se razišao nakon očitih nesuglasica s navijačima.

Na službenoj stranici Hajduka oglasio se predsjednik Brbić koji je izdao priopćenje:

- Kao predsjednik Uprave prihvaćam zahtjev za sporazumni raskid ugovora svog savjetnika za razvoj, strategiju i komunikacije g. Renata Pandže. Gospodina Pandžu sam pozvao da se kao vanjski konzultant pridruži mom timu isključivo temeljem njegovog obrazovanja, stručnog znanja i 25-godišnjeg radnog iskustva. On je u proteklih šest mjeseci savjesno i s maksimalnom odgovornošću posvećeno obavljao svoj posao, pokrenuo je niz projekata i stvari koje su bitne za Klub. Čvrsto stojim iza svega što je u dosadašnjem periodu napravio za Hajduk i zajedno sa svojim suradnicima učinio sam sve da zajedno s nama nastavi razvijati sve ono što smo predvidjeli u planu i programu. No, na koncu moram prihvatiti njegovu odluku da ne želi biti teret i moguća točka razdora između navijača i Kluba. Prije svega žao mi je što se sve odvilo na ovakav način, ali g. Pandža nije želio biti problem nego rješenje koje će donijeti dodatnu vrijednost brojnim procesima koji su pokrenuti. Želimo mu svu sreću u daljnjem radu i karijeri, a vjerujemo da ćemo se zajedno radovati uspjesima Kluba u budućnosti.

Javio se i Pandža koji je dao izjavu za Dalmatinski portal:

- U Hajduk sam došao na poziv predsjednika da temeljem obrazovanja i stručnih znanja pomognem klubu i budem dio rješenja, a ne da stvaram nove probleme - kratko je poručio Pandža.

Linker
06. srpanj 2020 15:10