DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PRVO IME SUSRETA

Čovjek koji je zaustavio Hajduk! Bio je velika Dinamova nada, ostvario transfer života, pa se vratio kući

Dečko iz Brestovca Orehovečkog pokraj Zaboka, proglašavan je najvećim hrvatskim vratarskim talentom
Piše: Toni Roić/SNObjavljeno: 23. listopad 2021. 20:14

Krunoslav Rendulić i Gorica na početku su sezone dogovorili zanimljivi transfer, a nakon posljednje utakmice na Poljudu, izgleda kako je to bio pun pogodak. Naime, mladi hrvatski reprezentativac Dominik Kotarski (21), vratar amsterdamskog Ajaxa, početkom je godine stigao u Goricu na posudbu.

Kotarski je ljeta 2017. iz Dinama ostvario transfer u Ajax, ali u žestokoj konkurenciji iskusnijih vratara nije dobio priliku. Gorica je to odlično iskoristila i dovela Kotarskog u svoje redove, pa je tako, u ovom trenutku ozlijeđeni Ivan Banić, dobio jakog konkurenta na vratarskoj poziciji.

Dečko iz Brestovca Orehovečkog pokraj Zaboka, proglašavan je najvećim hrvatskim vratarskim talentom, a njegova velika želja je to početi i dokazivati u seniorskoj konkurenciji, za što bi Gorica mogla biti idealno mjesto.

- Ne mogu reći niti jednu ružnu riječ o vremenu provedenom u Ajaxu. Radi se o stvarno velikom klubu i mogu reći da sam zaista puno toga naučio u ove posljednje četiri godine. Međutim, nedostajalo mi je utakmica na top razini, zbog čega smo i odabrali Goricu. Vjerujemo da je to dobro rješenje i za mene i za klub, veselim se utakmicama i s optimizmom gledam prema naprijed - govorio je Kotarski po svom dolasku u Goricu.

Koliko bi mogao biti važan Kotarski u nastavku sezone za Goricu pokazuje i posljednja utakmica protiv Hajduka na Poljudu gdje je mladi vratar bio briljantan i u nekoliko navrata sjajnim reakcijama sačuvao vrata Gorice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 15:47