StoryEditor
Podcast SN
 CROPIX, SN ILUSTRACIJA
PODCAST SPORTSKIH NOVOSTI

‘Dinamo je prvak, ali ne igra šampionski, evo i zašto! A jasno je i tko je druga najbolja momčad HNL-a‘

Kako će se rasplesti nikad dramatičnija bitka za doprvaka i hoće li korona u Zadru utjecati na HNL!
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 22. lipanj 2020. 20:32

Nakon iznimno uzbudljivog vikenda u novom izdanju podcasta Sportskih novosti raspravljalo se o puno aktualnih tema, ali prva je bila nenogometna (nadajmo se da će takva i ostati) - koronavirus na teniskom spektaklu u Zadru mogao bi utjecati i na hrvatski nogomet. Hoće li gledateljima i dalje biti dopušten ulazak na tribine te je li, ne daj Bože, moguć i najcrnji scenarij po kojem bi prvenstvo bili prekinuto zbog reepidemije u Hrvatskoj?

Tomo Ničota, novinar koji za SN svakodnevno prati Dinamo, Mateo Sučić iz Rijeke, prije svega izvrsni poznavatelj Rožmanove momčadi, i Siniša Sušec, urednik portala SN-a, ipak su umjereni optimisti i smatraju da će se ovih šest kola do kraja plus finale Kupa ipak odigrati u koliko-toliko regularnim uvjetima.

Što bi značilo da nas čekaju nova velika uzbuđenja. Dinamo je prvak, ali pod Jovićevićem zasad ne igra ni približno tako dobro kao pod Bjelicom. Lokomotiva je apsolutni hit nastavka prvenstva, Hajduk je doživio novi težak udarac, Rijeka dosta oscilira, Osijek je opet u igri za drugu poziciju, Inter tone, traje varaždinska renesansa...

O svim tim temama opširno se razgovaralo u podcastu. Pogledajte:

Linker
22. lipanj 2020 20:32