StoryEditor
 GNK DINAMO
PRVA PROZIVKA

Dinamo krenuo s pripremama, Mamić igračima najavio ubitačan ritam, Sedloski dobija sva moguća pojačanja

Na prvom okupljanju bilo je 20 igrača, u petak stižu ostali i svi će se morati testirati na koronu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. srpanj 2020. 20:25

Okupio je u četvrtak u 19 sati Zoran Mamić momčad na početku priprema za novu sezonu, odradio prvi trening.

- Prekratko je vrijeme da idemo negdje van Zagreba, ionako smo kratki s vremenom, pogotovo jer u Maksimiru imamo sve uvjete za kvalitetne pripreme. Igrači će biti u režimu s dva treninga dnevno i vjerujem da će sve proteći u najboljem redu - rekao je Zoran Mamić najavivši tako igračima ubitačan ritam.

Na prvoj prozivci pojavili su se Livaković, Šutalo, Ćuže, Josipović, Moharrami, Marin, Andrić, Majer, Gavranović, Gojak, Ivanušec, Daničić, Petković, Menalo, Moro, Theophile, Stojanović, Gvardiol, Dilaver, Kulenović, dok će se ostali priključiti u petak ujutro, nakon treninga će obaviti, zajedno sa stožerom, test na COVID 19.

Među njima neće biti igrača koji su ostali u drugoj momčadi, naime, Goce Sedloski sprema juniorsku momčad za završni turnir juniorske Lige prvaka u Nyonu i dobit će sva moguća pojačanja.

- Imam namjeru prepustiti mu sve igrače s pravom nastupa, a koji su dio prve momčadi. To je važno natjecanje i mislim da juniorska momčad treba imati punu podršku - naglasio je Mamić.

U planu je i tijekom priprema, do početka prvenstva 15. kolovoza, i jedna prijateljska utakmica, ali suparnik još nije definiran.

Linker
30. srpanj 2020 20:25