Lovro Majer bio je dvostruki strijelac za Lokomotivu protiv Dinama u ožujku 2018.
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX
‘TO SU GLUPOSTI!‘

‘Dinamo puštao Lokomotivi? Ma dajte, pa dva gola koja sam dao Dinamu su mi među najdražima u karijeri‘

Lovro Majer je kao igrač Lokomotive sudjelovao u velikoj pobjedi protiv Dinama u ožujku 2018.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2021. 08:40

Rijetko se koji igrač može pohvaliti da je u gradskim derbijima Dinama i Lokomotive zabijao po dva pogotka na jednoj utakmici za obje momčadi. E pa, Lovro Majer je bio dvostruki strijelac u povijesnoj pobjedi Lokosa nad Modrima na Maksimiru (1:4) u ožujku 2018. godine. Ako se dobro sjećamo, bila je to prva pobjeda kluba s Kajzerice u 28. međuisobnom HNL-dvoboju...

Upravo smo Majera, gosta u našem ovotjednom SuperSportske podcastu podsjetili na tu utakmicu i na "doppelpack" koji je spremio tadašnjim suparnicima iz Maksimira.

- Možda nekome neće biti drago što to kažem, ali to su mi bili jedni od dražih golova u karijeri. Prije svega, zbog toga što sam Dinamu, iako sam ga i tada volio, želio zabiti gol. Kao uostalom i što želim svakoj ekipi. Dinamo mi je i tada bio najdraži klub i kako onda nećeš biti sretan kad mu zabiješ i jedan, a kamo li dva. S druge strane, bilo mi je krivo da se uvijek govorilo o tome kako Lokomotiva pušta Dinamu, kako je njegova "filijala"... - priča Majer.

To, naravno, ne odgovara istini...

- Ljutilo me, htio sam dokazati da su to gluposti i da to nije istina. Ja, kao igrač Lokomotive tada, garantiram da smo svi mi u Lokomotivi najviše od svega htjeli pobijediti Dinamo. To da se puštalo Dinamu bile su čiste gluposti. To mi je zapravo bila i jedna od dražih pobjeda. Dokazali smo da onaj podatak o tome da nismo nikad pobijedili Modre ne predstavlja ništa - rekao je Majer.

Cijeli SuperSportske Podcast #23 pogledajte u nastavku:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 07:51