GORAN STANZL/POOL/PIXSELL
Dilema za trenera

Dobra vijest za Dinamo, trojica reprezentativaca negativni na testiranju. Koji će sastav izvesti Mamić?

DInamo čeka Gorica u prvenstvu pa utakmica Europske lige s Feyenoordom u četvrtak
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. listopad 2020. 11:19

Koji će sastav Zoran Mamić u subotu poslati na goričke trupe? To nije u petak poslijepodne znao ni on sam, jer, opet nešto nepredviđeno.

Kako su Ante Budimir i Andrej Kramarić bili pozitivni na COVID, tako su i Dinamovi reprezentativci Petković, Livaković i Oršić otišli na hitni test, ali dobra je vijest što su svi redom bili negativni.

Tako je za očekivati da će svakako zaigrati protiv Goričana, ali pitanje je hoće li od prve minute. k. Opet, možda bi Zagorac branio i ako je Livaković zdrav, Petković ili Gavranović ionako je uvijek dvojba.


- Gavranović? Kad je odlazio iz Dinama, bio je nezadovoljan statusom kod prethodnog trenera, a u razgovoru sa mnom pokazao mi je koliki je dinamovac. Rekao mi je da nema nikakvih problema otići, da ne traži ništa od kluba, ali da bi htio završiti karijeru u Dinamu. Tada sam ja došao u svlačionicu i kad sam snimio stanje i pohvatao konce vidio sam da bi nam Gavro mogao koristiti. Sad se pokazalo da je to bio dobar potez - rekao je Mamić, komplimentirajući Gorici.


- Čestitam im na rezultatima, napravili su, da tako kažem, ni iz čega, odličan posao i očekujem odličnu utakmicu. I našu pobjedu, idemo po tri boda.


Koji su Dinamu najveći rivali ove sezone? Je li to Osijek?
- Osijek ima jako trenersko ime i jako dobar roster, ali ne treba otpisati ni Rijeku, Hajduk, Goricu... Ima puno dobih momčad i nije lako predvidjeti tko će biti najveći suparnik.

Moguća postava Dinama za derbi:

Zagorac; Leovac, Lauritsen, Theophile, Stojanović; Jakić; Oršić, Ademi, Majer, Kastrati; Gavranović

Linker
17. listopad 2020 11:20