ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
PRAVI IZAZOV

Dogovor je napokon postignut: Veliki Dinamov talent odmah odlazi u klub Silvija Berlusconija!?

Klubovi su danas sve načelno dogovorili, preostaje razmijeniti dokumente i odraditi sve formalnosti
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. rujan 2020. 15:06

Antonio Marin, kao što smo pisali zadnjih (tje)dana, odlazi iz Dinama prema Italiji. Pričalo se o Sampdoriji, međutim, mlado Dinamovo krilo godinu bi dana trebalo provesti na posudbi u Monzi.

Klub Silvija Berlusconija ušao je ovoga ljeta u Serie B, ambicija je, naravno, promocija u Serie A, Monza će jurišati na sam vrh drugog ranga talijanskog nogometa. U ponedjeljak je načelno dogovoreno da odlazi na posudbu, ali uz mogućnost da ga na kraju sezone Monza otkupi za šest milijuna eura.

Što je, svakako, bolja opcija za sve od one Sampdorijine ponude, u kojoj nije bilo mogućnosti otkupa pa je Dinamo i nije ozbiljno razmatrao. Preostaje još razmijeniti dokumente i odraditi sve formalnosti da postao postane i služben te bi ovih dana Antonio Marin mogao put Apenina i staviti se na raspolaganje treneru Cristianu Brocchiju.

Podsjetimo, u Monzu je ranije ovog ljeta otišao Osijekov napadač Mirko Marić. Marin nije dosad u Maksimiru dobio priliku u kontinuitetu pa traći klub u kojem vjeruje da će igrati, dokazati se i napraviti iskorak u karijeri. Veliki izazov za njega...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:55