Tomislav Stipić
 SCREENSHOT
BIJES U KOPRIVNICI

Dvije odluke koje su ih bacile na koljena: ‘Dogodila se klasična egzekucija s dva metka u glavu‘

‘I sad će po starom običaju krenuti “spašavanje vojnika Ryana” pričama o kontaktu, intenzitetu...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2021. 10:39

U posljednjem susretu 17. kola Prve HNL Istra 1961 je na stadionu Aldo Drosina pobijedila Slaven Belupo sa 2-1 postigavši oba gola u posljednjih deset minuta susreta.

Gosti su poveli u 10. minuti iz svog prvog napada, a pogodak je postigao Nemanja Glavčić. U 81. minuti domaćin je dobio kazneni udarac nakon što je Van Bruggen laktom potpuno udario Tomaševića. Sudac Pajač je dugo gledao snimku i na koncu se odlučio pokazati na 11-erac. Josip Špoljarić je bio siguran.

U 90. minuti Pajač je ponovo pokazao na bijelu točku nakon što je Mlinar srušio Gržana, što je izazvalo velike prosvjede na gostujućoj klupi. I drugi put je Špoljarić bio precizan zabivši za pobjedu domaćina.

- I nakon prospavane noći dojam je isti, u Puli se dogodila klasična egzekucija s dva metka u glavu. Ne znam samo čime i od koga motivirana. I sad će po dobrom starom običaju krenuti “spašavanje vojnika Ryana” pričama o kontaktu, intenzitetu i ostalim floskulama koje se po potrebi izvlače u ovakvim situacijama...

Razumijemo da određene situacije tijekom utakmica svi vidimo na svoj način, razumijemo i različite sudačke kriterije, pa i sitne pogreške koje svi kao ljudi činimo, ali na sinoćnji cirkus u režiji glavnog suca uz asistenciju ekipe iz VAR sobe jednostavno ne smijemo i ne želimo šutjeti. Svaka im čast na vrhunski odrađenom poslu - rekao je direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović povodom sinoćnje utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 11:51