Mario Gavranović vraća se u Švicarsku
 RONALD GORSIC/CROPIX
SLIJEDI NEKI NOVI IZAZOV

Emotivni Gavranović poslao poruku na oproštaju: ‘Ne mogu opisati osjećaj kad bih stavio taj grb!‘

"Dinamo je bio čista ljubav i ostvarenje dječačkog sna", napisao je sad već bivši napadač Modrih
Piše: SNObjavljeno: 24. lipanj 2020. 21:25

Mario Gavranović oprostio se od Dinama, a prije nekoliko trenutaka i od navijača putem Instagrama.

"Danas je poseban dan u mojoj karijeri. Nakon dvije i pol godine sreće, zadovoljstva i čiste emocije, stigao je moj rastanak s najdražim klubom. Ne postoje riječi kojima bih opisao osjećaj svaki puta kada sam stavio grb Dinama na svoja prsa. Svaka sekunda u dresu Dinama bila je posebna i svaku ću pamtiti do kraja života.", napisao je u objavi, te dodaje:

"No, svaki sastanak nosi i rastanak, a ovaj naš se dogodio večeras kada sam posljednji puta istrčao na travnjak Maksimira. Svi klubovi u mojoj karijeri bili su posao. Čisti profesionalizam. I za svaki sam davao cijelog sebe jer drugačije ne znam. No, Dinamo je bio nešto drugo. Dinamo je bio čista ljubav i ostvarenje dječačkog sna. Biti djelom momčadi koja je u dvije sezone donijela toliko veselja i sreće svojim navijačima je nešto posebno."

"I da nikada više ne odigram niti sekunde na travnjaku, moja karijera je igranjem za Dinamo ispunjena. Hvala svima vama koji ste bili dio mog maksimirskog puta. Od trenera, suigrača, ljudi iz kluba te navijača. S vama je sve to bila pjesma a u meni ćete imati najvećeg navijača! Voli vas vaš Gavro."

Gavro će otputovati za Švicarsku. Otišao je kao slobodan igrač, službeni ugovor s Dinamom imao je rok trajanja do siječnja 2021. godine. U kojem će klubu nastaviti karijeru još nije poznato, ali je na oproštaju od modrog kluba kazao kako nikamo neće žuriti, uostalom, ovaj ‘korona’ prijelazni rok je ionako neizvjestan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 21:45