DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
RAZLAZ S TRENEROM

Evo kako se Rijeka oprostila od Simona Rožmana: ‘Hvala na sjajnih godinu i pol dana i sretno...‘

Rožman je u Rijeku stigao krajem rujna 2019. godine te je u kolovozu prošle godine osvojio Kup
Piše: SNObjavljeno: 28. veljača 2021. 11:43

Slovenski nogometni stručnjak Simon Rožman nakon 0-1 poraza od Hajduka u susretu 23. kola Prve HNL podnio je ostavku na dužnost trenera Rijeke. Uprava Rijeke prihvatila je njegovu ostavku, a model raskida ugovora bit će sporazumno dogovoren, objavio je klub.

Rožman je u Rijeku stigao krajem rujna 2019. godine te je u kolovozu prošle godine osvojio Kup, a ove se sezone plasirao u natjecanje po skupinama Europske lige.

image
VLADO KOS/CROPIX Cropix

No, u posljednjih pet utakmica u prvenstvu Rijeka nije ostvarila niti jednu pobjedu, uz dva minimalna poraza od Hajduka izgubila je i od Osijeka, dok je remizirala s Istrom 1961 i Goricom pa se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu sa 32 boda, tri više uz utakmicu više od petog Hajduka, a 11 manje od treće Rijeke.

Evo kako su se u klubu oprostili od Slovenca:

'Simone, hvala na svemu i sretno

Simon Rožman više nije trener Rijeke. Rožman je u Rijeku stigao krajem rujna 2019. godine nakon čega je s klubom ostvario velike rezultate.

Rijeka je u 2020. godini osvojila Kup Hrvatske, te se ove sezone plasirala u skupine Europske lige gdje je u konkurenciji Napolija, Real Sociedada i AZ Alkmaara ostvarila zapažene rezultate.

Simone, hvala na sjajnih godinu i pol dana, osvojenom Kupu Hrvatske, plasmanu u skupine Europske lige i mnogim drugim stvarima koje si donio na travnjaku i van njega. Hvala na profesionalnosti i pristupačnosti'

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 23:09