Zdravko Mamić
 PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix
SAVJET IZ MEĐUGORJA

Hajduk je izgubio, a poruku mu je poslao i Zdravko Mamić: ‘Saznao sam da komunizam nije mrtav...‘

‘Obećao sam 10 titula i ostvario ih. Ostvario sam ono što ovi planovi ne bi u 40 godina‘, kazao je.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2021. 21:27

Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić oglasio se iz Međugorja te na društvenim mrežama sarkastično prokomentirao strategiju vodećih ljudi u Hajduku. Na održanoj svečanosti Gordan Kožulj je poručio:

"Hajduk želi iskorak u sportskim rezultatima do 2027., a cilj je osvojiti dvaput prvenstvo, dok u ostalim sezonama treba biti najmanje drugoplasirani. Uz to, barem jednom se treba osvojiti Kup. Uz to, mora se unaprijediti međunarodna konkurentnost kluba kako bi se Hajduk podigao sa 140. mjesta do 90. mjesta na UEFA ljestvici. Također je cilj jednom igrati skupine Lige prvaka, jednom Europske lige i tri puta skupine Konferencijske lige te jednom ući u osminu finala Konferencijske lige. Treba stabilizirati igrački kadar s nogometašima koji će imati prosjek godina u rasponu od 24 do 26, a svake sezone treba promovirati dva juniora u širi izbor prve momčadi."

Više o samoj strategiji i predstavljanju pročitajte OVDJE.

Mamićevu reakciju prenosimo u cijelosti:

"Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini još uvijek donose petoljetke i to ni više ni manje na području uspjeha u sportu. Ne organizacije, ne financija, nego uspjeha. Razmišljao sam dugo da li da to komentiram ili ne, jer ne zelim biti hejter, ali smatram da je to zbog velikog broja upita koje sam primio i edukacije mladih moja obveza. Za sve one koji žele biti uspješni u bilo kojem poslu poslušajte savjet od čovjeka koji je jedini obećao deset titula zaredom i obećano ostvario, te usput ostvario uspjehe kakve ovakvi planovi ne bi u 40 godina – manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate. Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Kada taj uspjeh ostvarite, budite spremni da će vam ga sitne duše pokušati minirati i omalovažiti! Usudite se biti uspješni, usudite se biti vanzemaljci! Donošenje petoljetki o vremenskoj prognozi, količini UV zračenja i kvaliteti zraka pustite onima koji za to imaju vremena.", poručio je Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 10:43