Filip Krovinović
 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
SuperSportske HNL fantasy

HNL-fantasysti se vraćaju s godišnjeg, a liga se ozbiljno zahuktava

Domaća nogometna ludnica nastavlja se ovog vikenda. Složite svoju HNL-Fantasy momčad!
Piše: PromoObjavljeno: 10. rujan 2021. 16:07

Kako se bliži susjedski derbi kod svih pravih “fantasysta” leptirići u trbuhu rade svoje. Podiže se napetost i željno se očekuje izlazak početnih postava sat vremena prije početka utakmice kako bi se moglo krenuti u sastavljanje HNL fantasy momčadi. Gorica i Hrvatski Dragovoljac otvaraju 8. kolo HNL-a nakon što smo jedan vikend čekali ko’ ozebli sunce da više krene najdraže nam loptanje po domaćim hibridnim travnjacima.

Ovo kolo očekuju nas iznimno zanimljivi dvoboji s izrazitim favoritima u skoro svim utakmicama. Gorica je favorit protiv Dragovoljca, Dinamo protiv Šibenika, Rijeka protiv Slavena, Hajduk protiv Istre, dok bi prema prognozama najneizvjesniji trebao biti derbi kola utakmica između Lokosa i Osijeka u Kranjčevićevoj.

image
SUPERSPORTSKE

Ludnica vlada u HNL-u gdje je velika gužva na vrhu s 4 bodovno izjednačene momčadi i Goricom koja zaostaje svega jedan bod. No, sve su to slatke brige za naše “fantasyste” koji su reprezentativnu pauzu sigurno dobro iskoristili za provjeru zicera. Najkonstantniji igrač dosadašnje sezone je Filip Krovinović koji u prosjeku od povratka u HNL donosi 5 bodova po kolu, a uz njega su dosad najefikasniji bili Marin Jakoliš i Marko Livaja koji su do sada osvojili 43 fantasy boda.

Od ostalih napadača, konstante su Drmić, Lovrić, Bande i Mlakar koji na svom kontu imaju preko 30 fantasy bodova. U veznoj liniji najbodovaniji je Hrvoje Babec, dok su najbolji u obrani Elez, Simić i Lovrencsics (koji je nažalost ozlijeđen na duže vrijeme). Najefikasniji vratar dosadašnjeg dijela HNL-a je Dominik Livaković, a slijedi ga Ivica Ivušić koji je reprezentativne obveze odradio na vrhunskom nivou preuzevši mjesto na vratima reprezentacije za utakmice protiv Slovačke i Slovenije upravo od Livakovića.

Bilo kako bilo, ”fantasysta” je petkom sretan čovjek pa svakako budi i ti. Složi svoju SuperSportske fantasy momčad, rasturi prijatelje i osvoji nagrade, jer ikonski je voljeti i pratiti HNL.

image
SUPERSPORTSKE

image
SUPERSPORTSKE

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 19:04