Petar Bočkaj nudi pomoć
 DAMIR SENCAR, AFP
BRAVO KRALJU

Humanost, suosjećajnost i veliko srce! Zvijezda prvoligaša s Drave ponudila svoju kuću na raspolaganje

Svoju kuću na korištenje stradalima u potresu ponudio je i rukometaš Luka Cindrić
Piše: Darko RužićObjavljeno: 30. prosinac 2020. 15:24

Duboko su i svi u prvoligašu s Drave pogođeni i potreseni stradanjem Siska, Petrinje, Gline, Majskih Poljana i više okolnih im sela u razornom potresu koji ih je snašao.

Suosjećajući s tragedijom stanovnika koji su izgubili u prvom redu svoje najmilije, ali i krovove nad glavom u ovo zimsko, kišno vrijeme u Gradskom vrtu su se brzo organizirali i već u utorak prikupili materijalnu pomoć koju su odvezli na stradalo područje. Danas su pak svoju humanitarnu akciju nastavili, pa su s navijačkom skupinom Kohorta organizirali akciju dragovoljnog davanja krvi u suradnji s Crvenim križem.

Svi se u Osijeku trude dati svoj doprinos olakšavanju problema onima koje su snašli, a velikodušna je gesta i jednog od najboljih igrača Bijelo-plave momčadi Petra Bočkaja koji je potrebitima ponudio na uporabu svoju kuću u prigradskom mjestu Tenji.

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX

Iako je za igrače, članove klubskog stručnog stožera, a i uposlenike u uredima Gradskog vrta vrijeme godišnjeg odmora koje će završiti prvim danom priprema, odnosno 4. siječnja, svi oni koji su zateknuti u gradu na Dravi spremno su se odazvali i uključili u klubske aktivnosti u cilju pružanja pomoći stradalima pokazujući, ne prvi puta, svoju humanost, suosjećajnost i veliko srce.

Oglasio se također i rukometaš Barcelone Luka Cindrić koji je sinoć igrao finale Lige prvaka u kojem je izgubio od Domagoja Duvnjaka i Kiela. Cindrić je besplatno ponudio kuću u Ogulinu obitelji koja je u potresu ostala bez doma.

Linker
24. rujan 2021 17:14