RONALD GORSIC/CROPIX
Poslastica 34. kola

Iz Dinama objavili važne vijesti za navijače uoči večerašnjeg maksimirskog derbija

‘Navijači HNK Hajduk biti će smješteni u posebno osiguranom sektoru 10 na tribini zapad dolje‘
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2020. 14:46

Večeras s početkom u 21.05 na Maksimiru se igra najveći hrvatski derbi, okršaj Dinama i Hajduka u sklopu 34. kola Prve HNL.

Iz Dinama su uoči derbija objavili važne informacije za navijače.

U nastavku priopćenje pogledajte u cijelosti.

"Temeljem mjera zaštite od epidemije, kapacitet stadiona Maksimir za utakmicu Dinamo - Hajduk bit će 5970 gledatelja (zapad dolje – 1656 od kojih je 300 namijenjenih navijačima HNK Hajduk, zapad gore – 967, sjever dolje 1633, sjever gore 1488).

Navijači HNK Hajduk biti će smješteni u posebno osiguranom sektoru 10 na tribini zapad dolje, odvojeni od domaćih navijača. Dva sektora pored njih biti će prazna, kao i dva sektora na tribini iznad tog sektora.

Naglašavamo kako zbog smanjenog kapaciteta stadiona nema slobodne prodaje za derbi utakmicu već su ulaznice namijenjene za vlasnike godišnjih ulaznica i članove GNK Dinamo.

Pozivamo navijače da što ranije dođu na stadion Maksimir koji otvara svoja vrata od 19 sati!

Ticket Point stadiona Maksimir na dan utakmice radi od 10 do 21:50 sati. Ondje se vrši preuzimanje besplatnih ulaznica (pozivnica) za vlasnike godišnjih ulaznica, kao i za članove kluba koji koriste pogodnost ulaznica za besplatne 4 utakmice (tribina sjever dolje ili sjever gore).

Svaka je ulaznica personalizirana, glasi na ime i prezime te pripada vlasniku godišnje ulaznice, a samim time nije prenosiva na druge osobe. Svaki gledatelj mora predočiti osobnu iskaznicu.

ONLINE preuzimanje besplatnih ulaznica (pozivnica) za vlasnike godišnjih ulaznica moguća je samo do početka utakmice.

Za utakmicu Dinamo - Hajduk ne vrijedi numeracija sjedala (red i broj sjedalice) koje su do sada koristili vlasnici godišnjih ulaznica", stoji u priopćenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 16:20