DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
TRAŽENI NA ČIZMI

Jedan od Dalićevih džokera za Euro na meti Talijana! Hit HNL-a ga neće pustiti za manje od 5 mil. eura

Hajdukov Ivan Dolček imao je ponudu ovosezonskog osvajača Poljskog kupa Rakowa
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 22. svibanj 2021. 08:02

Kako jučer piše talijanski portal TuttoMercatoWeb, Genoa će po završetku sezone krenuti u lov na najboljeg igrača i strijelca Gorice Kristijana Lovrića, koji u džepu ima i pretpoziv hrvatskog izbornika Zlatka Dalića. Talijani tvrde da je Genoa spremna uložiti između četiri i pet milijuna eura za Lovrićevo dovođenje, što je otprilike cijena koju Gorica i traži i koja joj nikada ranije za najboljeg igrača nije bila ponuđena.

No, obično u pregovorima ne bude sve tako jednostavno kako se čini na papiru, pa treba biti vrlo oprezan u najavama. Zna se da se najviše laže u ratu, lovu, ljubavi i - prijelaznom roku.

Dolčeka su htjeli Rakow i Chievo

Ivan Dolček imao je ponudu ovosezonskog osvajača Poljskog kupa Rakowa, u kojem igraju i Fran Tudor, bivši hajdukovac, te Zoran Arsenić. Radilo se o posudbi s mogućnošću otkupa. Međutim, Hajduk je odbio ponudu Poljaka. Također, Dolčeka je htio i talijanski Chievo, ali nije ponudio dovoljno.

Zanimljivo, Dolček nije bio u prvom planu, čak je četiri puta završio na tribini, ali očito su u njemu oni koji su odaslali ponude vidjeli igrača koji im može biti od koristi. Kad se radi o mogućim dolascima ovog ljetnog prijelaznog roka, Splićani traže desnog beka i jednog veznog igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 17:11