Kristijan Jakić
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
NOVE INFORMACIJE

Jedan od ključnih Dinamovih igrača još je bliže odlasku? Potvrđeno je: On je taj, pregovori traju

Njemački Sky otkrio je da je veznjak momčadi s Maksimira prioritet na listi želja uglednog kluba.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. kolovoz 2021. 11:36

Nakon sinoćnje informacije oko statusa Kristijana Jakića u Dinamu, njemački mediji raspisali su se u srijedu ujutro o eventualnom prelasku veznjaka Modrih u redove Eintrachta. Studiozni kakvi po mentalitetu jesu, Nijemci su najprije pošli provjeriti činjenicu odaslanu iz Sportskih novosti, pa je tako njemački Sky Sports naveo:

- Istina je, Eintracht želi Dinamovu "šesticu", pregovori su u tijeku.

Kad su već provjerili vjerodostojnost naše informacije, kolege su požurile potvrditi da je Jakić uistinu glavni kandidat za dolazak u redove Eintrachta. Naime, pregovarači na čelu sa sportskim direktorom Markusom Kröscheom imali su u svojim bilježnicama podcrtanih nekoliko imena za popunu frankfurtskog veznog reda, ali Jakić je čini se, pobijedio u internoj utrci...

Podsjetimo, 24-godišnji Splićanin trenutno ima problema sa zglobom, ali i želi otići u Eintracht, čiju je Dinamo prvu ponudu glatko odbio. Još uvijek nije poznato je li "doletjela" neka nova, ali zna se da su Nijemci spremni ponuditi onoliko koliko bi s Maksimira mogli tražiti.

Priča se kasnije račvala u nekoliko verzija, po nekima je Jakić odbijao igrati protiv Šerifa i Osijeka, ali više će se o svemu ovome znati do kraja tjedna, najvjerojatnije kada zagrebački kolektiv odradi Šerif. Zasad se zna da je Jakić "taj" kojega žele u Eintrachtu i da pregovori traju. A dok je tako, može sve otići na bilo koju stranu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 01:48