RONALD GORSIC/CROPIX
TRENER TUŽAN

Jednog je čovjeka poraz od Hajduka posebno pogodio: ‘Kao da se nekakva zla kob nadvila iznad nas, užas‘

‘Igrači su uložili mnogo truda, no na kraju smo ostali praznih ruku‘
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 24. studeni 2020. 21:59

Momčad Hajduka je u zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL stigla do pobjede protiv Lokomotive 2:1 i to u samoj završnici utakmice, točnije u 90. minuti pogotkom kapetana Mije Caktaša.

Utučen je i razočaran bio trener Lokomotive Goran Tomić nakon poraza s Hajdukom, 'ubio' ga je primljeni pogodak u posljednjoj minuti...

- Sve me ovo baš pogodilo... Nevjerojatno, kao da se nekakva zla kob nadvila iznad nas ove sezone. Već nekoliko utakmica zaredom primamo pogodak iz prvog suparničkog udarca na vrata i u utakmicu praktički ulazimo s minusom! Pa smo poslije tog gola opasno živjeli 15-ak minuta, ali uspjeli smo se vratiti u igru. I onda se dogode one dvije vratnice nakon Cokajeva pokušaja glavom, ma da još stotinu puta tako udari loptu, ne bi se to čudo ponovilo! U nastavku smo stisnuli goste i zasluženo izjednačili, mogli smo i povesti. I onda nam opet padne koncentracija u završnici i odmah je stigla kazna. Užas, igrači su uložili mnogo truda, no na kraju smo ostali praznih ruku i mogu samo čestitati Hajduku na pobjedi - rekao je razočarani Tomić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 21:54