Lovre Kalinić

 VOJKO BASIC/CROPIX Cropix
KAD PRORADI DIŠPET

Kakav odgovor kapetana Hajduka nakon utakmice! Evo što je poručio Armadi poslije drame na Rujevici

‘Sinoć smo imali ispred hotela vatromet koji su nam priredili njihovi navijači‘, otkriva Lovre.
Piše: Sportske novosti/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 22. studeni 2021. 07:42

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić bio je presretan nakon dramatične pobjede na Rujevici. Bijeli su pogotkom Jana Mlakara u 98. minuti slavili s 3:2 i stigli na samo četiri boda minusa od vodećeg Osijeka, na 4. mjestu.

- Izgleda da već tri utakmice zaredom pobjeđujemo na Rujevici u zadnjim sekundama... Prije svega, čestitao bih suigračima na borbi i požrtvovnosti. Možda to nije izgledalo najbolje, još smo u procesu s novim trenerom, ali Bog nas je nagradio na kraju. Sreća prati hrabre i mislim da je ovo zasluženo - rekao je Kalinić, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Vi ste dali veliki doprinos u ovoj utakmici.

- Ne volim nikada isticati sebe. Ja sam samo dio ekipe i pokušavam odraditi svoj posao maksimalno svaku utakmicu. Drago mi je zbog momaka koji vrijedno rade i trude se svaki dan, zaslužili su ovu pobjedu.

Igrači su pokazali pobjednički mentalitet, to je sigurno dobar podstreh za budućnost.

- Sigurno da jest. Svaka utakmica je važna i pristupamo svakoj na jednak način. Uvijek idemo s gardom na uzmemo tri boda i to je jedino što je bitno. Sinoć smo imali ispred hotela vatromet koji su nam priredili njihovi navijači, ali nama je to samo dalo samopouzdanje. Ako im je ostala koja petarda neka nam ih proslijede da možemo proslaviti - zaključio je Kalinić.

Strijelac pobjedničkog gola za Hajduk Jan Mlakar bio je presretan.

- Osjećaj je super, bila je stvarno dobra utakmica, neko vrijeme smo trpili kao momčad i nagradilo nas je na kraju. Sretan sam da sam ja taj koji je zabio gol. Jako je bitna ova utakmica, pobjeda, da smo se priključili vrhu.

Ušli ste s klupe? Pokazao se i pobjednički gard i karakter?

- Ja sam sretan da sam opet fit. Imao sam malih problema s ozljedom. A što se tiče karaktera, od 75. minute igralo se gore - dole, gol je visio u zraku i sretan sam da smo mi ti koji smo zabili.

Slijedi Istra?

- Moramo nastavit u ovom stilu, ništa nismo napravili s ovom pobjedom ako ne svladamo Istru, moramo biti ponizni i nastavit radit - kaže Mlakar kojemu je ovo četvrti gol za Hajduk u prvenstvu, prije toga je zabio Gorici u gostima u kolovozu i još ranije dva Lokomotivi u prvom kolu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. travanj 2024 00:32