ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX Cropix
POŠLO PO ZLU

Kaos u Kranjčevićevoj uoči utakmice! Brojke na semaforu nekontrolirano ‘skakale‘, evo i glavnog razloga

Hoće li semafor biti popravljen do utorka, kad su Lokosi domaćini Šibeniku?
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 22. siječanj 2021. 21:11

Utakmica u Kranjčevićevoj odigrana je bez službenog semafora! Kad su radnici na stadionu pokušali dva sata prije utakmice uključiti semafor, brojke su počele nekontrolirano "skakati" i nije se mogao zaustaviti taj "divlji ples". A nakon što su električari otvorili semafor, imali su što vidjeti, mnogo je toga bilo poremećeno i brojni su dijelovi ispali iz svojih ležišta.

Očito je potres, koji je 29. prosinca prošle godine razorio Petrinju, Glinu i Sisak, a još kako se jako osjetio i u Zagrebu, oštetio semafor u Kranjčevićevoj, kojem je sad potreban popravak. Uglavnom, na utakmici Lokomotiva - Osijek, za vrijeme je, kao i uvijek, bio zadužen glavni sudac, Ivan Bebek, ali treneri i igrači nisu na semaforu mogli vidjeti protok vremena.

Hoće li semafor biti popravljen do utorka, kad su Lokosi domaćini Šibeniku, ovisi ponajviše o Gradu, koji je vlasnik oronulog stadiona u centru Zagreba. Grad Zagreb bi, naime, trebao inicirati i financirati popravak semafora, a dodajmo da je uprava Lokomotive u zimskoj stanci uložila vlastitih 180.000 kuna u renoviranje svlačionica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 12:21