Stylish i na treningu

Istražili smo u čemu vježbati na otvorenom ove zime i zaljubili se u novu adidas COLD.RDY kolekciju

Vježbanje u prirodi i na otvorenom ove je zime zasigurno najzdraviji i najsigurniji izbor.

Upravo u prirodi: u parkovima, na brdima, u planinama i dolinama, plažama i drugim lokacijama uz more ili rijeke ove hladne sezone tražimo slobodu i postižemo ravnotežu. No temperature padaju, magla, padaline i mraz postaju svakodnevica, pa se za zimske aktivnosti treba dobro opremiti. Stručnjaci kažu: slojevito odijevanje je ključno.

Istražili smo kako se pripremiti za fizičku aktivnost na otvorenom i rješenje pronašli u novoj zimskoj adidas COLD.RDY kolekciji. Genijalne ljubičaste jakne, upečatljive žute ili klasične crne najudobnije tajice, trenirke, dolčevite i hoodice oduševljavaju i žene i muškarce.

image
Adidas
image
Adidas

I rekreativni i profesionalni sportaši ju obožavaju. A i poznati domaći influenceri poput Lidije Lešić, Martine Vuletić, Cindy Šoštarić, Drage Pezića ili Frana Lauša.

image
Lidija Lešić
Adidas promo
image
Cindy Šoštarić
Adidas promo
image
Drago Pezić
Adidas promo
image
Martina Vuletić
Adidas promo

Kolekcija je izrađena od otpornih i prozračnih materijala koji zadržavaju toplinu, a ne propuštaju zrak i vlagu te je dizajnirana kako bi bilo ugodno vježbati na otvorenom u hladnim zimskim uvjetima.

image
Adidas
image
Adidas
image
Adidas

Novi COLD.RDY komadi su rezultat inovativnosti i kreativnosti adidasovog dizajnerskog tima – detalji podsjećaju na vojne uniforme, patentni zatvarač je produljen za lakše rukovanje u pokretu, a džepovi su prilagođeni za jednostavniji pristup tijekom brzog kretanja.

image
Adidas

Šavovi na odjevnim predmetima vizualno smanjuju glomaznost kod više slojeva odjeće i omogućavaju fleksibilnost i lakoću kretanja bez obzira na to koliko je slojeva ispod. COLD.RDY sadrži funkcionalne, a ipak elegantne komade koji se mogu nositi u slojevima za zaštitu tijekom cijele godine i zato nam baš jako sviđa.

Linker
20. travanj 2024 08:41