Mauro Perković

 RONALD GORSIC Cropix
LOŠE VIJESTI ZA MODRE

Strašne vijesti s Maksimira, teška ozljeda mladog braniča: ‘Sa žaljenjem objavljujemo rezultate pregleda‘

‘Cijeli klub stoji uz njega i ovim putem mu pružamo punu podršku na putu oporavka‘, poručuju iz Dinama
Piše: SNObjavljeno: 12. kolovoz 2024. 21:00

Mauro Perković se teško ozlijedio i neko vrijeme neće konkurirati za mjesto u momčadi Dinama. Trener Dinama Sergej Jakirović je već uoči Osijeka spomenuo da je branič dobio neugodan udarac zbog kojeg propušta gostovanje na Opus Areni.

- Jučer je jako neugodan udarac dobio Mauro Perković. Baš smo se svi bili prepali, moramo napraviti još magnet da vidimo što je sa zglobom i s koljenom, tako da Mauro neće konkurirati za utakmicu u Osijeku - rekao je prije koji dan trener Modrih.

Dodatni pregledi su donijeli loše vijesti.

"S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da je naš igrač Mauro Perković danas obavio dodatne preglede na kojima se ustanovilo da se radi o parcijalnim rupturama nekoliko ligamenata koljena i gležnja zbog čega će Mauro neko vrijeme morati biti van terena. Cijeli klub stoji uz našeg Maura i ovim putem mu pružamo punu podršku na putu oporavka", napisali su iz Dinama na Instagramu pa dodali:

"Mauro je uvijek bio primjer borbenosti i profesionalizma, a uvjereni smo da će s istom snagom pristupiti i procesu rehabilitacije. GNK Dinamo će učiniti sve da osigura najbolju moguću skrb kako bi se Mauro vratio tamo gdje i pripada – na teren, uz svoje suigrače. Mauro uz tebe smo", piše u objavi zagrebačkog sastava.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 18:29