Miroslav Ćiro Blažević

 DAMJAN TADIC/CROPIX Cropix
ĆIRO SE ISPRAVIO

‘Istina, rekao sam da je Čačić nacionalna sramota, ali to nije moj stvarni stav. Ne znam što mi je to trebalo...‘

‘Čačić će odvesti Dinamo do naslova, ovog trenutka boljeg kandidata nije bilo‘, ispravio se Blažević
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 23. travanj 2022. 22:25

Začudila nas je Ćirina izjava o dolasku Ante Čačića na klupu Dinama. "To je nacionalna sramota", ispalio je trener svih trenera. Nismo shvatili zašto bi to bila sramota.

- Istina je, rekao sam to, ali to nikako nije moj stvarni stav o Čačićevom dolasku. Ne znam što mi je to trebalo, možda sam ljubomoran što je Ante opet na klupi. Nikako mi to nije trebalo - skrušeno je priznao Miroslav Ćiro Blažević te nastavio:

- Čačić je s Dinamom već osvajao trofeje, bio je izbornik, vodio je Vatrene na Euru. Čačić ima svoje kvalitete, to nije nimalo upitno. Napokon, kad pogledam tko je sve eventualno i mogao doći u ovom trenutku za trenera Dinama, ne vidim baš boljeg od Čačića. Ante se prihvatio posla u jako važnom trenutku za Dinamo, jer treba uzeti titulu, a situacija nije nimalo lagana. Dapače, jako je teška! A Čačić ima iskustva, zna kako se titule osvajaju i uvjeren sam da će na radost svih nas dinamovaca osvojiti naslov. Baš mi je i zato posebno krivo što sam tako se tako iz ničega zaletio, jer Čačić je zaslužio podršku, on i Dinamo sada trebaju pozitivu, kao što Čačić treba podršku u svlačionici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 05:14