FOTO: Tomo Ničota
OBLJETNICA NASLOVA IZ ‘82.

Kopić odveo dinamovce u kazalište, Tarik pred Ćirom igrao - Ćiru: ‘Neke stvari iz predstave nisu baš točne‘

Trener svih trenera je šesti put gledao predstavu, a Tarik je svojim nastupom oduševio sve prisutne
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. ožujak 2022. 23:08

Ugodno s korisnim, tako bismo mogli reći, spojili su u Maksimiru. Obilježavanje 40. obljetnice Dinamova naslova iz 1982. traje čitavu godinu, a u ponedjeljak je čitava Dinamova momčad, sa stručnim stožerom, drugom momčadi, klincima iz mlađih kategorija, ali i legendama iz 1982. u kazalištu Kerempuh odgledala monodramu 'Ćiro' Tarika Filipovića.

Bio je i sam Ćiro, već je šesti put gledao predstavu, a Tarik je svojim nastupom oduševio sve prisutne. Bio je to i team building za prvu momčad i poučna predstava za mlađe generacije dinamovaca.

- Ćiro je, kad je prvi put gledao predstavu, htio puno toga izbaciti, ali na kraju se složio da sve stavimo i zahvalio se što sam ga za života učinio besmrtnim - ispričao je Filipović.

- Neke stvari iz predstave nisu baš točne - kazao je Ćiro, koji je prije predstave pozdravio nazočne, igračima i trenerima Dinama poručio da imaju privilegij igrati za klub, koji je danas veći i bogatiji nego što je bio tada.

- Mi nismo igrali za nagrade, htjeli su nas i kazniti, jer smo bili prvaci - rekao je Ćiro.

Pozdravio je i trenera Željka Kopića, udijelio usput koji savjet Bruni Petkoviću, a Tariku je poklonio i repliku bijelog šala.

Linker
20. travanj 2024 14:43