Pellegrino je postigao jedini gol na utakmici

 GONZALES PHOTO/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Gonzales Photo/Alamy/Alamy/Profimedia
NORVEŠKI MEDIJI

‘Mi smo bliže Ligi prvaka! Dinamo je bio potpuno pitom u prvom poluvremenu, ovo je kao da smo izgubili‘

Ističu Norvežani kako je utakmica protiv Dinama važnija za Bodo čak i od četvrtfinala Konferencijske lige
Piše: SNObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 08:48

"Osjećaj je gotovo kao da smo izgubili." Te je riječi strijelca Amahla Pellegrina norveški portal Aftenpolten stavio u naslov izvještaja o pobjedi Bodo/Gmilta nad Dinamom u prvoj utakmici playoffa kvalifikacija Lige prvaka.

"Željeli smo postići još jedan gol, ali ovo je dobar startni položaj za drugu utakmicu", dodao je trener Kjetil Knutsen, a i cijeli izvještaj Aftenpoltena ide u smjeru ove dvije izjave.

Ističe se kako je utakmica protiv Dinama najvažnija utakmica ove godine za Bodo, važnija čak i od četvrtfinala Konferencijske lige, jer je ulog plasman u Ligu prvaka. Ako bi Bodo uspio proći Dinamo, bio bi ti prvi put nakon 20227./08. i Rosenborga da jedan norveški klub igra u skupinama tog natjecanja.

"Dinamo je bio potpuno pitom u prvom poluvremenu, a u drugom su se odvažili u igri prema naprijed. Postigli su i gol, ali ga je VAR poništio. Bodo je želio još jedan gol da smiri napetost, posebno zbog utakmice u Zagrebu sljedećeg tjedna, ali norveški nogometaši su savršeno zadovoljni i ovim rezultatom", piše Aftenpolten.

I Fædrelandsvennen je svoj izvještaj naslovio Pellegrinovom izjavom s početka ovog teksta.

"Glimt je u prvom poluvremenu želio više od Dinama, a njihov trener Ante Čačić nije bio zadovoljan pa je nakon 45 minuta napravio dvije izmjene. Zagrepčani su kasnije bolje izgledali, ali imao je i Glimt šanse za novi gol", piše Fædrelandsvennen.

Radio NRK na svojem portalu donosi naslov "Bodo/Glimt jedan korak bliže Ligi prvaka", a i oni ističu kako je Dinamo bio u podređenom položaju u prvom poluvremenu, čak i prvih 60 minuta utakmice.

Linker
20. travanj 2024 00:29