Marko Bulat (s loptom)

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
JOŠ JEDAN U NIZU...

Nove loše vijesti za Dinamo! Prvotimac Modrih ozlijedio se na treningu, propušta i veliki poljudski derbi?

Koban je bio jedan duel sa suigračem, a slikanje nakon treninga odmah je potvrdilo o čemu se radi.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2022. 20:43

Novi problemi stižu za nogometaše Dinama. Točnije, za mladog veznjaka u modrom sastavu. Prvotimac aktualnog hrvatskog prvaka, Marko Bulat, ozlijedio se na treningu u petak tijekom jednog duela sa suigračem, točnije Komnenom Andrićem. Informacije koje smo dobili ukazuju na to da se veznjaku iz sastava Željka Kopića slomila lisna kost.

Odmah nakon treninga Bulat je odveden na slikanje na kojem je ustanovljena fraktura zbog koje će morati primati fizikalnu terašiju u trajanju od 4 do 6 tjedana. S obzirom na to da sezona neće potrajati bitno dulje, pravo je pitanje hoćemo li Bulata gledati na HNL-terenima do ljeta.

No, ako se i vrati, a ako za povratak uzmemo najbrže rješenje, ono od četiri tjedna (15. travnja), sigurno je da Bulat propušta oglede protiv Slaven Belupa, Hrvatskog dragovoljca, Rijeke i Istre 1961. Zaostalu utakmicu s Hajdukom, poljudski derbi 9. kola koji se igra 20. travnja također bi mogao propustiti...

Bulat je nastupio u 22 Dinamova susreta ove sezone u svim natjecanjima (848 minuta nogometa), a pritom je zabio jedan pogodak i dodao jednu asistenciju.

U situaciji u kojoj su se s ozljedama mučili ili se još uvijek muče kapetan Arijan Ademi i sjajni Luka Ivanušec, ovo zasigurno nije dobra vijest za Dinamovu struku i navijače u nikad jačoj i neizvjesnijoj utrci za titulu prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 09:41