‘Zorićevci‘ tvrde da je potpisnik otkaza Dario Šimić

 DAMIR KRAJAC Cropix
DOZNAJEMO

Pale prve glave nakon Dinamove Skupštine, otkaz uručen i legendi kluba: ‘Evo, stigla je demokracija‘

‘Dovodi anonimuse iz Japana, a ujedno olako otpušta klupske legende‘, poruka je Zorićeve struje Šimiću
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 27. rujan 2023. 15:32

Prema informacijama Jutarnjeg lista, tijekom četvrtka dogodili su se prvi potezi nakon klupske Skupštine održane u ponedjeljak.

Po njima, dakle, kuvertiran je otkaz legendi kluba i glavnom skautu Dinama Marijanu Vlaku i treneru u Omladinskoj školi Jozi Bandiću. Krajem lipnja, istekom ugovora, iz kluba je otišao skaut u Omladinskoj školi Dalibor Poldrugač, dok je zasad upitno je li tada, ili sada, zajedno s Vlakom, Dinamo napustio direktor marketinga Tomislav Rukavina.

image

Marijan Vlak (lijevo)

GORAN MEHKEK Cropix

Svi oni, podsjećamo, bili su dio tzv. Zorićeve struje u borbi za prevlast u Dinamu, odnosno struje koja se nije pojavila u Skupštini, a koja kani pravnim sredstvima osporiti legitimitet održane skupštine.

"Evo, već danas je stigla demokracija u Dinamo", ironična je poruka te struje, koja ujedno tvrdi da je potpisnik otkaza Dario Šimić, za kojeg navode kako "dovodi anonimuse iz Japana, a ujedno olako otpušta klupske legende"... Iako, naravno, ostaje upitno može li Dario Šimić dijeliti otkaze pored predsjednice Uprave Vlatke Peras. Načelno, za to, konačno, nije ni ovlašten...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. svibanj 2024 00:14