Lovrić protiv Šutala

 RONALD GORISC/CROPIX
TEŽA OZLJEDA

Rendulić: Ostali smo bez Lovrića!; Kopić: Jeste li vidjeli reakciju svih nakon što smo zabili?

U poluvremenu smo napravili promjene u geometriji i zasluženo došli do pobjede, rekao je Kopić
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. veljača 2022. 19:49

Trener Gorice Krunoslav Rendulić nakon utakmice imao je razloga za tugu:

- I u najavi sam rekao da dolazimo po pobjedu. Bili smo prisiljeni na defanzivu više nego smo htjeli, Dinamo ima izuzetno kvalitetne pojedince. Ali, bili smo jako dobri u obrani i opasni u napadu, dobili smo gol u zadnje tri minute, nažalost, nismo izdržali. Igrali smo odličnu obranu, moram pohvaliti sve igrače. A čini mi se i da nije bio korner iz kojeg je Dinamo zabio drugi gol...

Osim gubitka boda u zadnjim minutama, za Rendulića je loša vijest i ozljeda Kristijana Lovrića. Goričin trener odmah je izvijestio o lošim prognozama.

- Nažalost, ostali smo bez Lovrića na dulje vrijeme, nije nam baš bio sretan dan. Prve prognoze nisu baš optimistične, izgleda da je ozljeda malo ozbiljnija. Vidjet ćemo što ćemo napraviti, tko će ga zamijeniti - kazao je Rendulić.

Lovriću je, izgleda, pukao kvadriceps, dodatne pretrage dat će i točnu dijagnozu i jačinu ozljede, ali i ovako, na prvi pogled, jasno je da će Lovrić propustiti iduće utakmice.

Strateg modrih Željko Kopić bio je zadovoljan teško izborenim trijumfom:

- Zahtjevna utakmica, ali zaslužena tri boda. Koliko je slatko pokazala je reakcija svih, igrača, klupe, stožera, navijača, koji su nam davali izuzetnu podršku, a ovo je bio šlag na tortu. Ušli smo jako dobro prvih 10-ak minuta, Gorica je ušla s pet igrača u zadnjoj liniji, tako dosad nisu igrali, s čvrstim blokom i tranzicijom. Nakon tih 10 minuta bili smo dominantni u posjedu, ali nismo bili opasni. Nakon grešaka u dodavanjima i izgubljenih duela znalo je biti opasno i pred našim golom. U poluvremenu smo napravili promjene u geometriji, postavili se drugačije na terenu i zasluženo došli do pobjede. Nakon primljenog gola smo dominirali, mogli smo i prije zabiti drugi gol, što puno govori o mentalnoj snazi i želji da se dobije ova utakmica.

image

Željko Kopić

RONALD GORISC/CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 11:28