ANTE CIZMIC Cropix
EUFORIJA U DINAMU

‘Svi su ovdje navijali za nas! Iduće sezone bit ćemo još bolji, prvenstvo ćemo riješiti još ranije!‘

Pohvala svim klubovima u HNL-u. U ovoj sezoni igrao se vrhunski nogomet, rekao je Ristovski
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. svibanj 2022. 22:37

Poljupci, grljenje, oduševljenje... To je bila priča Dinamove svlačionice nakon utakmice u Šibeniku. "Dinamo šampion, Dinamo šampion"... pjevalo se u plavoj svlačionici. Baš je bilo ludilo...

- Zabio sam gol, ali nema to veze, najvažnije da smo osvojili naslov prvaka. Zbog toga mi je najdraže, nadam se da će biti još puno takvih slavlja Dinama. Mislim da ćemo sljedeće sezone biti još bolji. I da ćemo prvenstvo riješiti prije nego ove sezone - kazao nam je Petar Bočkaj.

image
NIKSA STIPANICEV Cropix

Komnen Andrić je bio sretan kao malo dijete, dok je pričao, samo se smijao...

- Prezadovoljan sam i presretan, Drago mi je da smo osvojili naslov kolo prije kraja. Što još mogu kazati da ne pretjeram? Na utakmici s Hajdukom očekujem sjajnu podršku navijača. Zahvaljujem se našim navijačima i svim ostalima na tribinama koji su navijali za nas. Vjerujem da smo zaslužili ovaj naslov prvaka.

Luka Ivanušec je bio jedan od plavih igrača oko kojeg se skupljala novinarska svita...

- Znali smo da će biti teška utakmica. Šibenik je bio napaljen da dobije utakmicu, ali kvaliteta je bila na našoj strani. Pobijedili smo i dobro ćemo ovo proslaviti. Ovo je najdraža titula... Gušt je osvojiti kad je bilo ovako napeto.

Stefan Ristovski samo se smijao...

- Šampioni smo, što da kažem? Baš je bilo lijepo. Cijeli stadion je navijao za nas... Pohvala svim klubovima u HNL-u. U ovoj sezoni igrao se vrhunski nogomet.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 18:53