Bruno Petković

 CROPIX, SN ILUSTRACIJA
ODLAZAK NAPADAČA

Turci objavili: Dinamo je prodao Brunu Petkovića, Bjelica je uspio, evo koliko bi Modri trebali zaraditi

Problem je u početku navodno predstavljalo to što su u Maksimiru za Petkovića tražili pet milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 07. lipanj 2023. 22:51

Bruno Petković još uvijek nije produžio ugovor s Dinamom koji mu traje do ljeta 2024. godine, a kao glavni razlog u čitavoj priči spominje se njegova plaća, odnosno povećanje iste koju napadač Modrih traži.

S druge strane turski mediji donose vijest kako je sada definitivno stigao kraj ljubavi između Dinama i Petkovića te kako će špica Vatrenih karijeru nastaviti u Trabzonsporu kod Nenada Bjelice. Također se navodi kako su pregovori dugo trajali, ali da je posao ipak priveden kraju.

Problem je u početku navodno predstavljalo to što su u Maksimiru za Petkovića tražili pet milijuna eura dok su Turci nudili milijun i pol. Dogovor je u konačnici pao na dva i pol što bi trebalo zadovoljiti obje strane, Dinamo neće Petkovića iduće ljeto pustiti bez odšete dok Turcima ne bi trebao biti problem izdovojiti dodatni milijun.

Turci tvrde da je Nenad Bjelica bio u Zagrebu na pregovorima, te kako bi uz Petkovića u dresu Trabzonspora želio vidjeti i Mislava Oršića, ali za nogometaša Southamptona i dalja traje borba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 13:57