RANKO SUVAR Cropix
POSTOJI VELIK PROBLEM

Veliki obrat: Dinamo odustao od suradnje s Divom iz predgrađa! Ne zna se što će biti s Krznarom, igračima...

Branko Laljak, prvi čovjek zaprešićkog kluba, bio je, navodno, vrlo neugodno iznenađen kad je čuo vijest
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. lipanj 2022. 12:44

Sve je bilo spremno i dogovoreno, Damir Krznar i njegov stožer već su pakirali kofere u obližnji Zaprešić, bivši Dinamov trener trebao je preuzeti klupu drugoligaša Intera, nove maksimirske filijale.

Podsjetimo, plan je bio da Dinamo u Inter pošalje osam do 10 igrača iz svoje druge momčadi koja više ne može igrati u drugom kvalitativnom rangu, ti bi igrači bili na dvojnoj registraciji, Dinamo bi ih mogao povući kad su mu potrebni. Međutim, u Dinamu su odlučili da od te suradnje neće biti ništa.

Branko Laljak, prvi čovjek zaprešićkog kluba, bio je, navodno, vrlo neugodno iznenađen kad je čuo da Dinamo neće graditi filijalu u 'predgrađu', jer, svoje je ambicije za novu sezonu gradio baš na tom poslovnom odnosu s Modrima.


Zašto je Dinamo tako naprasno odustao? Ne zna se točno, vjerojatno je jedan od razloga taj što bi moglo doći do problema, ako Inter kojim slučajem izbori HNL dogodine, tada ta suradnja više ne bi bila moguća. A možda u Maksimiru planiraju neku drugu filijalu, ili će, ipak, posuđivati igrače u više klubova, a ne samo u jedan, možda će opet posuđivati i po HNL-u. Po novim pravilima neće nijedan klub moći posuditi više od tri igrača drugom klubu.


Ostaje i pitanje što će biti s Damirom Krznarom i njegovim suradnicima. Sad kad je izgubio drugu momčad, onda i Inter, ne ode li iz Dinama u neki drugi klub, dobit će vjerojatno neku novu ulogu u Maksimiru.

Linker
18. srpanj 2022 00:27