Marko Bulat

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
MODRI POVRATNIK

VIDEO: ‘Dinamo se pojačao, imamo megamomčad! Ma možemo složiti tri momčadi koje bi igrale u HNL-u!‘

‘Konačno sam se riješio čizme. Poludio sam s njom. Svaki dan sam bio na štakama...‘
Piše: SNObjavljeno: 24. lipanj 2022. 20:33

Marko Bulat vraća se u puni pogon nakon jedne stresne sezone, vjerojatno najteže u u njegovoj mladoj nogmetnoj karijeri.

20-godišnji veznjak koji je prošle godine na Maksimir stigao iz Šibenika kao velika nada, teško je stradao u ožujku ove godine, slomio je nogu, propustio veći dio sezone, no sada je na pravom putu povratka.

Iako još uvijek trenira odvojeno od momčadi, početi je trčati na treninzima, a svoju situaciju opisao je u intervjuu za Dinamovu službenu stranicu.

"Konačno sam se riješio čizme. Poludio sam s njom. Svaki dan sam bio na štakama, nisam se mogao osloniti na nogu. Svakodnevica mi je bila jako teška, no kondicijski treneri su mi govorili da se oporavljam jako dobro", rekao je Bulat i nastavio u vedrijim tonovima:

"Ozljeda je iza mene, ponosan sam na sebe kako sam prošao rehabilitaciju. Dinamo se pojačao. Imamo megamomčad. Možemo složiti tri momčadi koje bi sigurno igrale u Prvoj HNL. Na nama je da se dokažemo. Novi igrači su došli i bit ćemo još bolji nego prošle sezone", najavio je u razgovoru koji možete pogledati u cijelosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 05:59