ANTE CIZMIC Cropix
POGLED NA PRIPREME

Dambrauskas: Osjećaj nije najbolji, ali udarili smo temelje za napraviti nešto veliko

Zaključili su Bijeli pripreme u Austriji zaputivši se nakon utakmice s Kisvardom autobusom prema Splitu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 02. srpanj 2022. 16:26

Poslije četiri utakmice na pripremama u Austriji, trener Bijelih Valdas Dambrauskas u subotu je ponudio izjavu za medije.

- Nakon utakmica s Gentom (poraz 0:3, op.a.) i Kisvardom (1:1, op.a.) osjećaj sigurno nije najbolji, ali proteklih šest-sedam mjeseci vidi se napredak. Vidi se da idemo u pravom smjeru. Udarili smo temelje za napraviti nešto veliko. Što se tiče relacija u klubu, imam dobru komunikaciju sa sportskim direktorom i predsjednikom. Stalno smo u kontaktu, sportski direktor je bio dva tjedna s nama u Austriji, svaki dan smo imali sastanke. Na istom smo brodu i znamo gdje klub želi ići, izjavio je trener Hajduka pa dodao:

- Vjerujem da su pripreme odrađene na dobar način jer uvjeti su bili odlični. Utakmice s protivnicima koje smo odabrali čine i mene i momčad boljima. Logično, jer takve nas utakmice čekaju u Europi, za to se pripremamo. U Splitu ću analizirati posljednje dvije utakmice, a onda ćemo se okrenuti pripremama za Dinamo. Hajduk nije jedna osoba, Hajduk je grupa ljudi koja radi i vjeruje u dobre rezultate i pozitivnu budućnost, zaključio je Dambrauskas.

Linker
18. srpanj 2022 04:40