GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
NAVIJAČKI PROBLEM

Evo kada ‘Bili vlak‘ stiže u Zagreb, iz Dinama stigao odgovor na veliko pitanje: ‘Očekujemo ih na jugu‘

‘Jesu li prijavljeni transparenti? Kažem, sve ide po planu i dogovoru‘, poručeno je s Maksimira.
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 08. srpanj 2022. 11:18

U Maksimiru je danas održana najavna presica subotnjeg Superkupa, a naravno, nakon zadnjeg derbija i navijačkih reperkusija, pitanje je na Dinamovoj presici bilo i što se može očekivati sutra na stadionu Modrih.

- Prodano je osam tisuća ulaznica u slobodnoj prodaji, imamo 3.200 "godišnjaka", a prodan je i sav kapacitet za gostujuće navijače na "jugu", dakle oko 2.500 ulaznica. Ukupno je, dakle, prodano 13.800 ulaznica, od mogućeg kapaciteta od 22.500, i prodaja ide i dalje, sve do početka utakmice - izvijestila je voditeljica PR službe maksimirskog kluba, Iva Cigrovskij.

Što je s gostujućim navijačima, ide li sve po planu?

- U komunikaciji je sve između HNS-a, Ravnateljstva policije, Dinama i Hajdua. Da, očekuju se navijači Hajduka na Jugu, spremna je ugostiteljska ponuda, prihvat, sve će biti spremno. Jesu li prijavljeni transparenti? Kažem, sve ide po planu i dogovoru - zaključila je tu temu Cigrovskij.

Navijači Hajduka ovog puta će pored osobnih automobila, kombija i autobusa, koristiti i željeznički prijevoz jer ‘Bili vlak‘ u subotu u 10.00 sati kreće iz Splita za Zagreb po cijeni putovanja od 260 kuna.

Iskrcavanje je predviđeno na Borongaju odakle će biti prepraćeni do maksimirskog stadiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 04:52