JOSKO PONOS/CROPIX Cropix
FANTASTIČNA ATMOSFERA

FOTO: ‘Sljedeće sezone stiže prava Liga prvaka!‘ Iz srca Splita stigla i jasna poruka Ivanu Perišiću

Kao u stara vremena, transparent je napisan sa malo spreja na "lancunu". Onako, po domaći, iz srca
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 09. veljača 2022. 20:05

Gužve na prilazima stadionu, duge kolone prema Poljudu nagovještavale su da se sprema novi hajdučki spektakl. Nije prva, igrali su juniori, ali nije obična juniorska. Liga prvaka, pa makar i juniorska, privukla je na Poljud tisuće navijača. Da nije epidemioloških mjera vjerojatno bi pao i rekord posjećenosti Lige prvaka od 14.100 gledatelja, ali možda bude i druga prigoda, kada prestanu korona pravila. Redovima za ulaznice juniora svjedočili smo još prošlog tjedna. I nisu bili bez razloga, jer ovakva se prigoda dugo čekala.

- Bitno je da imamo europsku utakmicu. Sljedeće sezone će biti i ona prava Liga prvaka - optimistično su komentirali navijači na tribinama Poljuda.

image

Marko Livaja

JOSKO PONOS/CROPIX Cropix

Na travnjaku su hajdukovci imali podršku kakvu imaju i njihove starije kolege, a tako brojnu potporu s tribina rijetko osjete i prviligaški igrači u HNL-u. Sa sjevera se navijalo kao da je prava Liga prvaka, a terenom trče Livaja i društvo, a ne Čuić i suigrači. Ali, sve je to Hajduk, uostalom, igralo se na Poljudu. Podsjetilo je na dane iz "zlatnih 80-ih" kada su na splitskom stadionu igrali HSV, Tottenham, Torino.... kada su Bijeli u Europi pobjeđivali velikane. Ozračje.

image

Nikola i Lovre Kalinić

JOSKO PONOS/CROPIX Cropix

Uz sve čari juniorske Lige prvaka nije se zaboravilo niti na aktualni trenutak seniorskog Hajduka. Jer, i susret sa Atleticom iskorišten je da se jednog bivšeg igrača podmlatka Bijelih podsjeti da se bliži i njegov trenutak povratka.

image

Poruka Perišiću

JOSKO PONOS/CROPIX Cropix

- Perišiću, vrime je – kočoperio se na istočnoj tribini veliki transparent.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

Kao u stara vremena, napisan sa malo spreja na "lancunu". Onako, po domaći, iz srca. Taj mali detalj dekora mogao je jasno najaviti što se sprema za nedjelju. Juniori su dakako bili tek uvertira za rođendansko slavlje. Ali, bilo je lijepo, ugodno i zabavno kasno poslijepodne na Poljudu. Nije bilo ni hladno, dapače, sasvim pristojno za sredinu veljače. Dobro su navijači poručili "neka nama Europe, makar i juniorske". Uvertira za dogodine?

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

Moguće, vrijedi se nadati. Uvertira za rođendan? Bez greške, zagrijali su se navijači za nedjelju.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

Linker
25. travanj 2024 14:26