Ivan Dolček

 PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix
NOVI TRANSFER

Hajduk pustio igrača na posudbu u Portugal, prije toga s njime potpisao produljenje ugovora

Do konca sezone 21-godišnjak će igrati u Famalicau, gdje će nastojati dobiti potrebne minute.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 31. siječanj 2022. 15:07

Ivan Dolček otišao je na posudbu u portuglaski Famalicao do kraja ove sezone s opcijom otkupa ugovora. Prije odlaska u Portugal Dolček je produljio ugovor s Hajdukom na još jednu sezonu, do ljeta 2024. godine.

Ove sezone 21-ogdišnji Dolček je u prvenstvu upisao devet nastupa pri čemu je četiri puta imao ulogu startera, ali dolaska Melnjaka na poziciju lijevog beka imao je tek nekoliko ulazaka s klupe, dok je kod Dambrauskasa u posljednja tri mjeseca odigrao samo šest minuta u dvoboju sa Istrom. Shodno viđenome, bilo je razvidno da će morati u nekom drugom klubu pokušati izboriti minutažu i na kraju je izabrao posudbu u Famalicao koji se bori za opstanak u prvoligaškom društvu Portugala. Zanimljivo je da će konkurenciju za lijevog beka u Famalicau imati u bivšem igraču Bijelih, Rubenu Limi.

U Hajduk je Dolček stigao u ljeto 2019. godine kao igrač koji može pokrivati pozicije lijevog bočnog i krilnog napadača, a dosada je za Bijele upisao ukupno 56 službenih nastupa, pri tom je zabio dva pogotka uz četiri asistencije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 08:17