BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX Cropix
BEZ PRAVA NA KIKS

Hajduku se vraćaju četvorica igrača, ali čak petorica su izvan stroja za utakmicu koja se mora dobiti!

Bez upitnika je samo zadnja linija, svi su na raspolaganju Valdasu Dambrauskasu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. travanj 2022. 07:44

Hajduk za dvoboj sa Hrvatskim Dragovoljcem (petak, 18.00) u kadru nema pet igrača, ali za razliku od susreta u Koprivnici imamo i četiri povratnika u kadar. Livaja i Nikola Kalinić odradili su suspenziju žutih kartona, a Sahiti i Grgić su počeli s treningom. U kadru i dalje nema ozljeđenih Vukovića i Atanasova, nakon Koprivnice zbog ozljede je upitan Mlakar, a Biuk i Fossati imaju po tri žuta kartona.

S obzirom na izostanke i povratke nazire se početni sastav za susret protiv posljednjeplasirane ekipe lige. Bez upitnika je zadnja linija, svi su na raspolaganju Dambrauskasu. Za razliku od sredine terena gdje izostankom Fossatija, Vukovića i Atanasova vezna linija ostaje na Krovinoviću i tek oporavljenom Grgiću.

Jasno je da može Dambrauskas ponovno posegnuti za Čolinom na desnom veznom, ali, barem do utakmice sa HD-om, taj pokušaj držimo jednokratnim eksperimentom. U fomaciji 4-2-3-1, koja se doima najizglednijom s obzirom na raspoloživi kadar, ispred tandema veznih su Ljubičić desno, Livaja na polušpicu, Sahiti lijevo i Kalinić u špicu.

SASTAV (4-2-3-1): L.Kalinić – Mikanović, Katić, Elez, Melnjak – Grgić, Krovinović – Ljubičić, Livaja, Sahiti, N.Kalinić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 19:10