POPUSTILI ŽIVCI

Incident na Poljudu nakon poraza Hajduka, Mikanović galamio na novinare: ‘Tko je to pisao?‘

Trener Ivanković na presici je objasnio da Mikanović nije iz momčadi ispao zbog nediscipline
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 05. svibanj 2024. 19:22

Ljutiti Dino Mikanović nakon utakmice Hajduka i Varaždina (0:1), revoltiran napisom na jednom portalu nakon kojeg je počeo primati prijetnje navijača, došao je u novinarski salon.

- Tko je to pisao? - vikao je Mikanović.

Bilo je, kažu očevici, i povika tipa "razbit ću onog koji tako piše", ali zadržimo se na tome da je Mikanović ljut zbog napisa da je izbačen iz momčadi radi nediscipline. To se u praksi odnosilo ipak samo na Sahitija i Dialla, tandem "neposlušnih" s treninga pred Varaždin.

Trener Ivanković na presici je objasnio da Mikanović nije iz momčadi ispao zbog nediscipline, već zbog ozljede.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Evo i što je poručio trener gostiju Nikola Šafarić.

- Savršena taktička utakmica moje momčadi. Sve što smo dogovorili, prenijeli smo na teren. Hajduku smo jako malo dopustili iz igre, pokušali su preskakanjem igre, ali nisu uspjeli. Čestitam mojim igračima, odlično su odigrali. Hajduk? Vidio sam da su moji igrači bili vrhunski, vidio sam odličan Varaždin, a ne slabi Hajduk.

Dodao je:

- Hajduku koji ima individualnu klasu dobro smo zatvorili sve prilaze i sveli ga na minimum. Naglasak bih zato ipak stavio na odličan Varaždin. Sredina terena? Uvijek se utakmice lome na sredini terena.

O značaju pobjede je rekao:

- Kao igrač sam imao i većih pobjeda, a kao trener sam sretan jer nisam puno utakmica vodio, stoga mi je trenutno pobjeda nad Hajdukom u Splitu najveća. Uživam u trenutku, a uprava će kasnije odlučiti što i kako dalje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 20:28