PIERO CRUCIATTI Anadolu Agency Via Afp
USKORO VELIKA OBJAVA?

Perišić ovakvo poniženje još nikada nije doživio, Englezi otkrili što veliki gazda sprema legendi Vatrenih

Moglo bi se dogoditi da ode iz Tottenhama, a zazivaju ga navijači Hajduka već dulje vrijeme
Piše: SNObjavljeno: 06. srpanj 2023. 12:12

Ivan Perišić mogao bi već ovoga ljeta promijeniti sredinu. Samo godinu dana nakon što je iz Intera prešao u redove londonskog Tottenhama moglo bi se dogoditi da ode. Engleski mediji donose priču po kojoj bi se novi menadžer Tottenhama Ange Postecoglou mogao riješiti čak desetorice igrača. Među njima je i Vatreni, koji je lani s engleskim velikanom potpisao ugovor na dvije godine.

Iako je prošle sezone u svim natjecanjima iskazivao solidnu formu, očito je da u uzajamnim odnosima igrača i kluba odnosi baš i nisu na vrhunskoj razini. Engleski mediji bruje o lanjskoj prepisci gazde kluba Daniela Levyja i bivšeg trenera Antonija Contea.

image
JAMES FEARN/PPAUK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Levy, ako je vjerovati tim napisima, Perišića nije niti želio dovoditi prošlog ljeta, no na kraju je ipak popustio te na inzistiranje Contea doveo Hrvata. Sada se dogodio preokret, Levy želi pod svaku cijenu raskinuti ugovor s Perišićem, pa čak i na štetu kluba, samo da ode. Trebalo bi se u idućih par dana dogoditi da Tottenham službeno objavi prekid suradnje s Perišićem, nakon čega bi hrvatskom asu trebala biti isplaćena izvjesna odšteta.

Nije tajna da Perišić ima nekoliko ozbiljnih ponuda na stolu pa mu raskid ugovora s Tottenhamom ne bi trebao teško pasti. Zna se i to da je velika želja navijača Hajduka koji uz poznatu krilaticu "Ivane, vrime je" zazivaju njegov dolazak na Poljud. Zasad, kao najozbiljniji kandidati za njegovo dovođenje spominju se Turci, konkretnije Fenerbahče koji je nedavno iz Intera doveo Edina Džeku.

Linker
02. rujan 2024 08:56