Lukša Jakobušić

 TOM DUBRAVEC Cropix
PREDSJEDNIK HAJDUKA

‘Možda zvuči suludo, ali svi mislimo isto, nećemo biti zadovoljni samo s naslovom prvaka Hrvatske!‘

‘Vezano za pojačanja, radimo svaki dan i želimo dovesti nekog da budemo bolja momčad‘
Piše: Jurica Radić/SNObjavljeno: 15. srpanj 2022. 14:59

Dan nakon što je Marko Livaja potpisao novi petogodišnji ugovor s Hajdukom, na Poljudu je održana posebna konferencija za medije, sa, uz trenera Dambrauskasa, trenutno tri glavna čovjeka Hajduka.

Predsjednik Lukša Jakobušić, Marko Livaja i sportski direktor Mindaugas Nikoličius odgovarali su na novinarska pitanja, a posebno je zanimljivo bilo poslušati koji su prije početka nove sezone dugoročni ciljevi Hajduka i - kakva je situacija s pojačanjima.

ŠTO JE JOŠ SVE REČENO NA PRESSICI HAJDUKA POVODOM NOVOG LIVAJINOG UGOVORA PROČITAJTE OVDJE!

Što bi Vas zadovoljilo kada jednom odete iz kluba?

- Najbolja stvar što se dogodila jest da svatko radi svoj posao. Što se tiče Biuka, više ga prodaju okolo nego što ga mi prodajemo. S čim bih bio zadovoljan, teško da ću s nečim biti zadovoljan. Za spoznaju uvijek treba neki protok vremena. Tako ću i ja dobiti spoznaju. Bio bih sretan da u Europi osvojimo nešto. Možda zvuči suludo. Svi troje, trener, sportski direktor i ja. Ne bih bio zadovoljan samo s naslovom prvaka Hrvatske. Moj mandat je još dvije godine - poručio je znakovito predsjednik Bijelih.

Pojačanja?

- Vezano za pojačanja, radimo svaki dan i želimo dovesti nekog da budemo bolja momčad. Neću izdvajati neku poziciju, bit ćete obaviješteni - kazao je sportski direktor Nikoličius.

Nadzorni odbor, ostalo sa strane, u sjeni iza prve momčadi?

- Proces u kojem se fokus stavio na igru, na prvu momčad, gdje se bavimo terenom jer je to najvažnije. Nadzornici na odlasku predstavljaju ono što je Hajduk. Kako su sebe stavili u drugi plan. Ciljano, jer prije nije bilo tako. Uvijek su gledali interes Hajduka i oni su zaslužni što je Marko s nama, oni su zaslužni za izradu strategije. Izmakli su se da nadziru te procese. I postavili su visoke kriterije za one koji dolaze. Oni su ključ ovoga što se događa. Žao mi je zbog njih da nismo osvojili Superkup. Zahvala predsjedniku Perasoviću i njegovim nadzornicima. Tražili smo zajedništvo i dobili smo ga sa navijačima, s nadzornicima i s veteranima, i zato smo tu gdje jesmo - rekao je Jakobušić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 14:29