JOSKO PONOS/CROPIX Cropix
NOVI TERMIN NAKNADNO

Odgođena još jedan susret Hajduka u HNL-u! Problem je stvorila utakmica protiv Vitorije u Portugalu

Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2022. 11:17

Odgađa se utakmica 4. kola SuperSport HNL, Hajduk - Gorica, koja se trebala odigrati u nedjelju 7. kolovoza 2022. godine.

- Odlukom UEFA-e, uzvratna utakmica 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu, Vitoria SC - Hajduk, odigrat će se 10. kolovoza umjesto 11. kolovoza. S obzirom da je prva utakmica, Hajduk - Vitoria SC, na rasporedu u redovitom UEFA terminu, u četvrtak 4. kolovoza u 21 sat, igranje prvenstvene utakmice Hajduk - Gorica u planiranom terminu (7. kolovoza), dovelo bi momčad HNK Hajduk u situaciju da nemaju optimalne uvjete za pripremu i odigravanje UEFA utakmice na gostovanju u Portugalu, te smatram opravdanim da se utakmica Hajduk - Gorica odgodi po službenoj dužnosti i tako momčadi HNK Hajduk omogući kvalitetnija priprema za ostvarenje pozitivnog rezultata u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu - napisao je u odluci povjerenik za natjecanje Josip Brezni, a prenosi Dalmatinski portal.

Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatima klubova u nastupima u UEFA natjecanju.

Linker
29. srpanj 2022 18:53