ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
ODLUKA HNS-A

Stigla presuda Livaji! ‘Freze i traktori‘ stajale ga ogromne novčane kazne, propušta i derbi

Hrvatski nogometni savez objavio je kazne među kojima je i ona za hrvatskog reprezentativca
Piše: SNObjavljeno: 27. lipanj 2023. 16:35

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluke o prekršajima počinjenim na finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koji je odigran u Rijeci. Kažnjeni su i Hajduk i Šibenik, a svoje kazne saznali su i Marko Livaja, Luka Vušković i Tomislav Rogić.

Podsjetimo, Marko Livaja s Torcidom je pjevao pogrdnu pjesmu "Freze, traktori i seoski putevi...", nakon što je Hajduk 24. svibnja pobijedio Šibenik i osvojio Kup.

Odluku HNS-a prenosimo u cijelosti:

"HNK Hajduk je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku te uništavali i palili sjedalice kažnjen novčanom kaznom u visini od 26.500 eura, stoji na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

HNK Šibenik je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku kažnjen novčanom kaznom u visini od 700 eura.

Igrač HNK Hajduk Marko Livaja je zbog prekršaja nesportskog ponašanja prema gledateljima kažnjen zabranom igranja na jednoj prvenstvenoj ili kup utakmici (što se odnosi i na utakmicu Superkupa) i novčanom kaznom u visini od 13.300 eura.

Igrač HNK Hajduk Luka Vušković je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 6.000 eura.

Trener vratara HNK Hajduk Tomislav Rogić je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 5.300 eura.", stoji u objavi HNS-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 08:48