Valdas Dambrauskas

 GORAN SEBELIC Cropix
RIJEČ TRENERA

Trener Istre: ‘Ljuti me to, sudac je trebao zaustaviti utakmicu!‘ Dambrauskas: ‘Ždrijeb? U Božjim rukama‘

‘Ne znam što se dogodilo kod prvog pogotka, ali naš igrač je ležao u šesnaestercu‘, kaže Gonzalo Garcia.
Piše: Slaven Alfirević/SD/SNObjavljeno: 18. srpanj 2022. 06:12

Za Hajduk važan trenutak, prva pobjeda u sezoni nakon priprema u Austriji i Superkupa kada nisu pobjeđivali. Nakon nedjeljnog 2:0 slavlja u Puli, trener Hajduka Valdas Dambrauskas rekao je:

- Treba nam još utakmica da uhvatimo rutinu, da ispravimo slabosti. Sporo smo počeli susret, ali smo ipak krenuli, zagrijali se, povisili ritam. Bitka je na kraju dobro vođena s naše strane, kad sve sagledate... Nije nam bio dobar završni pas, to nam je bila boljka, to završno dodavanje, ali smo uspjeli dati gol i nakon toga je sve bilo puno lakše. Ponavljam da tek trebamo napredovati, a to će doći vremenom i radom. Ždrijeb Europe? To je u Božjim rukama, mi moramo raditi da budemo bolji i da igrači vjeruju u ono što rade, prenosi Slobodna Dalmacija.

image

Gonzalo Garcia

MIRKO FERLIN Cropix

Trener Istre Gonzalo Garcia ostao je praktički bez skoro cijele prošlogodišnje momčadi...

- Bila je ovo teška utakmica, sa snažnim suparnikom, imamo puno mladih igrača i tek stvaramo momčad, mi smo još uvijek veliko gradilište. Krenuli smo dobro, bili u obrani dobri, ali nismo dugo izdržali. Nije mi se dopao ni sudački kriterij, ljute me žuti kartoni. Ne znam što se dogodilo kod prvog pogotka, ali naš igrač je ležao u šesnaestercu, igra je trebala biti zaustavljena.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 08:04