ANTE CIZMIC Cropix
DAMBRAUSKAS NAKON HSV-A

‘U Hrvatskoj nemamo često priliku igrati protiv ovakvih momčadi. Imamo stvari koje moramo popraviti...‘

Nakon remija Hajduka i HSV-a (2:2) oglasili su se trener i strijelac drugog pogotka za Bijele
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 29. lipanj 2022. 21:53

- Utakmica je s taktičke strane bila jako zanimljiva, a to smo i htjeli, jer u Hrvatskoj nemamo često priliku igrati protiv ovakvih momčadi. Htjeli smo pritiskati, uzeti posjed, međutim bili smo limitirani od strane protivnika. Glavnu razliku stvarao je njihov vratar koji odlično igra nogom. Uz to, bili su mirni kod iznošenja lopte u svojoj polovici. Doduše, uzeli smo nekoliko lopti, ali nismo odigrali do kraja kako smo namjeravali - rekao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas.

- Dosta je igrača imalo minutažu, na pripremama nitko ne igra svih 90 minuta. Radimo naporno, pomaci se vide, ali uvijek želimo više. Radili smo neke tehničke, neforsirane pogreške koje se događaju kada su noge teške. Vjerujem da ćemo u sljedećih 10 dana biti spremni za prvu službenu utakmicu. U dvoboju sa HSV-om sretni smo što smo zabili golove, uvijek želimo golove. Akcija za prvi je bila jako dobra, a kod drugog je Ćubelić odlično reagirao. Imamo stvari koje moramo popraviti, analizirat ćemo sve i pripremati se za Gent i Kisvardu.

Oglasio se i Ćubelić koji je zabio za vodstvo Hajduka 2:1 u 68. minuti..

- Kod pogotka Biuk je poslao loptu iz zadnje linije koja je vjerojatno bila namijenjena za Kalinića, ali Vušković je pustio loptu prema vrataru i ja sam iskoristio tu grešku. Presjekao sam glavom i zabio. Sretan sam zbog pogotka, ali žao mi je što nismo pobijedili, što smo popustili u koncentraciji i primili pogodak u zadnjim minutama. Utakmica je bila teška nakon napornih priprema. Imali smo jakog protivnika HSV, kojemu je ovo bila prva utakmica, a nam druga. Noge su malo teške od priprema, ali sve u svemu je bila dobra utakmica. Do kraja imamo još dva dvoboja, ali i treninge. Bit će malo lakše kada dođemo u Split.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 01:23