Lakat Slavka Blagojevića

 MAXSPORT
BRUTALAN LAKAT

VIDEO: Je li ovo najprljaviji igrač SHNL-a? Novim crvenim kartonom zasjeo je na vrh neslavne ljestvice

Blagojeviću je to četvrti crveni karton otkad se u siječnju 2020. vratio u SuperSport HNL
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2024. 07:03

Šibenik i Istra su na otvaranju osmog kola SuperSport HNL-a odigrali 0:0. Nije to bila utakmica za pamćenje na Šubićevcu te neutralni gledatelji nisu mogli uživati u nogometnoj ljepotici.

Utakmicu je obilježio detalj iz 38. minute. Tada je Slavko Blagojević zaradio drugi žuti karton tako što je laktom brutalno pogodio juniora Hajduka na posudbi Antu Kavelja. Sudac Tihomir Pejin nije imao težak zadatak pokazati igraču Istre drugi žuti, a nitko ne bi prigovorio ni da je prikazan izravni crveni karton.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Blagojeviću je to četvrti crveni karton otkad se u siječnju 2020. vratio u SuperSport HNL. Time se istaknuo na vrhu neslavne ljestvice igrača s najviše crvenih kartona u tom razdoblju.

Time je iza sebe ostavio tri igrača, koji su zaradili tri crvena kartona. To su napravili Nihad Mujakić u dresu Hajduka, Mateo Marić u dresu Lokomotive te Matthew Steenvorden za Goricu.

U 340 nastupa u HNL-u, zaradio je čak 124 žuta i devet crvenih kartona. Već neko vrijeme, Blagojević je poznat kao jedan od najprljavijih igrača u ligi. Ovaj podatak dokazuje tu tvrdnju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. rujan 2024 10:58