Trener Lokomotive Silvijo Čabraja

 TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
PRIPREMNA UTAKMICA

Lokosi ostali bez pobjede u sudačkoj nadoknadi, Celjani izjednačili iz kontroverznog kaznenog udarca

‘Utakmica je ponudila odgovore na neke upite vezane uz popis igrača koje vodim na pripreme‘
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 23. lipanj 2022. 23:34

Do sudačke nadoknade nogometaši Lokomotive u drugoj su pripremnoj utakmici pogotkom prinove iz Zrinjskog, zadnjeg veznog Blaža Boškovića (67. minuta), vodili 1:0 protiv slovenskog prvoligaša Celja, a onda je Kranjčevićevu zaparao zvižduk suca Ivana Vučkovića! Pokazao je arbitar na bijelu točku za Celjane i gosti su izjednačili iz tog kaznenog udarca, a strijelac je bio Tjaš Begić. Utakmica je, eto, završena remijem 1:1.

- Zanemarimo li taj primljeni pogodak iz kontroverznog kaznenog udarca, možemo biti zadovoljni viđenim, iako smo igrali bez devetorice standardnih igrača. Utakmica je ponudila odgovore na neke upite vezane uz popis igrača koje vodim na pripreme u Nizozemsku. Neki su, naime, iskoristili ukazanu priliku, čak i više od toga, a neki, nažalost, nisu opravdali očekivanja - rekao je trener Lokosa, Silvijo Čabraja.

Kakav je dojam ostavio novopridošli Crnogorac, Vladan Bubanja?

- Igrao je u drugom poluvremenu na poziciji srednjeg braniča. Nakon što prođe vrijeme prilagodbe, vjerujem da će kandidirati za udarnu postavu. Na probi je još jedan srednji branič, iskusni Toni Šušković (27) iz Kustošije, pokazao je određenu kvalitetu - kaže Čabraja.

Bila je ovo Lokomotivina posljednja test-utakmica u Zagrebu, budući da u ponedjeljak hrvatski prvoligaš putuje u Nizozemsku na nastavak priprema. Predviđeno je da u tom, drugom pripremnom dijelu, Lokosi odigraju četiri trening-utakmice. Trener Silvijo Čabraja trebao bi popis putnika objaviti nakon subotnjeg prijepodnevnog vježbanja. Zasad je sigurno da u Nizozemsku ne putuje Gabriel Groznica, a njegov će oporavak zbog ozljede mišića potrajati barem dva tjedna.

Lokomotiva je protiv Celja igrala u ovom sastavu (4-2-3-1): Turbajevski - Cipetić, Salihu, Šušković, Pivarić - Smakaj, Maleš - Raul, Kačavenda, Goričan - Zdunić (još su igrali: Hendija, Marku, Bubanja, Soldo, Roca, Išlić, Bošković, Krivak, Kallaku, Šotiček, Špeljak, Gulko i Matić).

Linker
23. travanj 2024 12:54